Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Imperium Galactica III három monitoron

2002.06.03. 00:30 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az Imperium Galactica III: Genesis is azok közé a játékok közé tartozik, melyek támogatni fogják a nemrég bejelentett új Matrox videokártya, a Parhelia-512 három monitort kezelő képességét. Ezt demonstrálandó egy különleges demo is készült, mely a háromképernyős üzemmódot mutatja be. Remélhetőleg hamarosan a nagyközönség számára is elérhetővé válik a játék demója. Addig is napvilágot látott néhány új kép a játékból. ■

előző
következő
Imperium Galactica III három monitoron
Imperium Galactica III három monitoronImperium Galactica III három monitoronImperium Galactica III három monitoronImperium Galactica III három monitoronImperium Galactica III három monitoronImperium Galactica III három monitoron
Nexus - The Jupiter Incident
A legutóbbi Nexus - The Jupiter Incident cikkek, hírek

hozzászólások (2)

skaven
skaven 2002.06.04. 01:08
Elkepzeltem, ahogy az egesz vilag harom monitoron nyomja a cuccot...
Furcsa volt.
Kivancsi vagyok, vajon a jatekosok egy szazaleka ki fogja-e hasznalni ezt az opciot. Talan vmi hasznosabb dolgon torhetnek inkabb a fejuket a nagyon raero programozok.
Dino
Dino 2002.06.04. 14:20
Szerintem a játékosok többsége azért megmarad az NVIDIA chipek mellett. Amúgy egy fejlesztőtől hallottam, hogy a 3 monitor támogatása technikailag nem nagy feladat, egyszerűen 3072*768-ra vagy hasonlóra kell állítani a felbontást és már kész is. Persze azon el kell gondolkodni, hogy mit is kell oda kirakni, tehát persze hogy többletfeladat, de a technológia adott, ahol értelmesen ki lehet használni kis többletmunkával, ott szerintem megéri.
Persze még jobb, ha nem a kép kiterjesztésére, hanem extra funkciókra, info képernyőkre, térképre, stb. használják a többi monitort.

Tényleg, még régen a DOOM idején hallottam olyat, hogy három hálózatba kötött géppel meg lehetett valósítani ezt a surround gaming dolgot, valahogy úgy kellett paraméterezni az indítást, hogy az egyik oldal -left, a másik meg -right kapcsolót kapott. Persze gyakorlatban nem láttam soha, de a command line paraméterek listáján szerepel. Tehát az ötlet azért annyira nem új :-)
további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.