Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2012

Böngészős játékok a Ubisofttól

Három sorozatából is ingyenesen játszható, böngészős verziót készítenek.

2012.08.16. 09:36 | szerző: rootshaper | kategória: gamescom 2012

Nem, most nem az Assassin's Creed sorozatról van szó, ha esetleg megörültetek volna, de azért az alant felsorolt háromnak is bőven lehet örvendezni, ugyanis az Anno, a Silent Hunter és a Might & Magic: Heroes kap böngészős verziót. Mindháromhoz érkezett is egy-egy trailer, melyek közül az Anno bemutatója kicsit félrevezető lehet, ugyanis azt állítják benne, hogy már játszható. De nem. Viszont a bétára már lehet jelentkezni, így akár igazzá is válhat egy kis szerencsével a kijelentés.
Anno Online teaser:

Silent Hunter Online teaser:

Might & Magic: Heroes Online teaser:

hozzászólások (6)

rootshaper
rootshaper 2012.08.16. 10:55
igaz, a Ubisoft meg nem asta el magat ilyen teren, de azert amit az EA produkalt a SimCity Online-al, az siralmas... ugyan az a barat meghivogatos, megosztogatos es kiskutyaert koldulos, mint a Farmville :/ csak az Anno ne jusson az ilyen jatekok sorsara.
Lacko
Lacko 2012.08.16. 11:20
Mondjuk amiket én felsoroltam, azok facebookos játékok, a hírben pedig csak annyi van, hogy ezek meg böngészősök lesznek. Persze attól még lehet ezek is facebookosak, de az a pár kép, amit láttam az SH-ról a neten, azokon úgy tűnik, hogy egy SimCity Social-nél komolyabb lesz. Ezért reménykedem. meg abban is, hogy ugye Üdv a farkasfalkában felirattal reklámozzák, ami remélem azt jelenti, hogy lehet coopban játszani.
gradient18
gradient18 2012.08.16. 16:27
Nem attól függ, hogy facebookra írt, böngészősek zöme is erre a modelre írt, hogy ha érdekel pár extra, akkor fizess elő, vagy vedd meg jó pénzért a tartalmakat. Abban reménykedem, hogy a heroes érdekesre alakul, mondjuk kellene valami komolyabb gameplay trailer róla, mert átvezetőket már tudnak böngészősökhöz csinálni, lásd grepolis vagy runescape. Igaz a runescape sokat fejlődött azóta, amióta létezik, szóval az jó pont. Az anno-t nem akarom bántani, de ez egy az egyben a patrician 2-3 átvett grafikája. SH sorozat meg még csak nagyon régen érdekelt, de nem az én műfajom. Azért remélhetőleg nem akarják a renoméjukat elrontani, mint ahogy teszik a gyártók/kiadók, szóval remélem jól sikerülnek és játszhatóak lesznek.
rootshaper
rootshaper 2012.08.16. 17:48
nem az elofizetes a gaz elsosorban, hanem az, hogy ahhoz, hogy tudj jatszani egy bizonyos pont utan, cseszegetni kell a barataidat, akik a hatuk kozepere sem kivanjak azt, hogy te most eppen uj telket akarsz venni, ehhez pedig kell a jovahagyasuk :D en itt akadtam meg sajnos a SimCity-ben peldaul... 3 aktivabb jatekos haverral semmire sem megyek, mert a legtobb dologhoz minimum 5 visszaigazolas kell -.-
gradient18
gradient18 2012.08.17. 16:07
Egön, amikor már a 100. játékkal rukkolnak elő és millió szemét érkezik hogy ez hívott az hívott az idegesítő és sokan meg ezt farmolják és csak azért jelöl be pl. Ez valamilyen szinten jó a facebooknak, mert az ismerősök új ismerőst jelentenek és azok neadjisten újabbakat hoznak magukkal. Ilyesmi volt a the ville ben is, hogy sims kópia de amikor építeni akartam egy bútort, vagy ház részt, ahhoz 10 embert kellett volna le lejmolnom, hogy egy "szaros" ágyam legyen.
ajánlott olvasnivaló