Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aliens: Colonial Marines - Escape mód és a női karakter

A rajongói petíció meghallgatásra talált, így már biztos, hogy lesz női szereplője az új Aliens játéknak. Emellett bemutatták a kompetitív módot, melyben egy sereg xenomorph vadászik egy maréknyi katonára.

2012.09.03. 10:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Gearbox szeretné a lehető legtöbbet kihozni a hányattatott sorsú Aliens: Colonial Marinesból. A játék fejlesztése az elmúlt évek során nem ment zökkenőmentesen, többször felmerült annak a lehetősége is, hogy végleg törlik a projektet. Ám végül úgy néz ki, révbe ér a játék, hiszen jelen állás szerint jövő év elején meg is jelenik. A játékmenet alapvetően a Left4Dead kooperatív módjára hajaz, hiszen itt is adott egy kis létszámú csapat, akiknek túl kell élnie az adott pályákon a rájuk rontó idegenek áradatával szemben. A rajongók azonban hangot adtak azon igényüknek, miszerint szeretnének női karaktert is a programba, hiszen a filmeknek is mindig női főszereplője volt. A dolog odáig fajult, hogy online petícióba kezdtek a játékosok, melynek köszönhetően végül a Gearbox beadta a derekát, és immáron hivatalosan is bejelentették, hogy lesz női tag a csapatban. Ennél többet erről egyelőre nem árultak el, helyette viszont lerántották a leplet az Escape módról, mely tulajdonképpen egy kompetitív mód, a Left4Dead Versus módjához hasonló felállással. Ebben a módban a négyfős katonai csapatnak egy meghatározott útvonalon kell végighaladnia, miközben a másik csapat (ami különböző alienekből áll) vadászik rájuk. A cél, hogy a csapat minden tagja élve jusson el a pálya végéig, ha csak egyikük is elesik, vége a partinak. Az idegeneket külső nézetből lehet majd irányítani, és több fajuk is lesz. Az Escape mód egy bemutatkozó trailert is kapott. ■

előző
következő
Aliens: Colonial Marines - Escape mód és a női karakter
Aliens: Colonial Marines - Escape mód és a női karakterAliens: Colonial Marines - Escape mód és a női karakter

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.