25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Brothers in Arms: Furious 4 - önálló címként folytatja

A bejelentés óta sok rajongó fenntartásokkal kezeli a Brothers in Arms új részét, mondván, ennek már semmi köze a sorozat stílusához. Más játékoknál már bevált az önállósítás, a Gearbox is ebben bízik.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A Gearbox az Aliens: Colonial Marines mellett egy másik, milliók által várt játékon is dolgozik. A Brothers in Arms: Furious 4 fejlesztése jól halad, a gondok nem is ezen a téren vannak, sokkal inkább a fogadtatással. A rajongóknál ugyanis kiverte a biztosítékot a megújított játékmenet és stílus, mely maximum nyomokban tartalmazza a már megismert komoly elemeket, helyettük sokkal egyszerűbb, könnyedebb játékmenetre számíthatunk.
A fejlesztők talán pont a kedvezőtlen fogadtatás miatt, de úgy döntöttek, hogy a Furious 4 önálló címként fog megjelenni, és nem a Brothers in Arms sorozat tagjaként. Hasonlóra már volt példa korábban is, elég csak a Need for Speedből kivált Shift játékokra gondolni, igaz, ott nem a rossz fogadtatás volt az ok, sokkal inkább annak ellenkezője. A Gearbox is valami hasonlóba reménykedhet, ha sikerült elvonatkoztatniuk a BiA sorozattól, akár még jól is elsülhet az új játék. A stúdió ezzel együtt nem hagyja parlagon heverni a népszerű franchiset, de a folytatásról szeptember 15-ig nem beszélnek.
A Furious 4 eredetileg még ebben az évben megjelent volna, ám erre most már gyakorlatilag nincs esély. Új premier dátummal egyelőre nem rendelkezik a játék.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Furious 4

Platform:

Fejlesztő: Gearbox

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2013. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lacko
Lacko [11510]
Annyira sajnálom, hogy ennyire megfeledkezted Baker és a 101-esek valódi harcairól. :( Pedig a Highway to Hell végén olyan ígéretesen hangozott a hóról szóló mondat és lelki szemeinkkel már az Ardennekben toltuk volna még abban az évben. Most meg semmi.... vagyis _ez_, ami talán még rosszabb, mint a semmi.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)