Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Októberben érkezik a Chivalry: Medieval Warfare

Érdekelt, milyen lenne a Total War játékokat FPS nézetben játszani? Akkor neked készül a Chivalry: Medieval Warfare, melyben középkori csatákban kell helytállnunk.

2012.09.23. 16:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Torn Banner Studios fejleszti a Chivalry: Medieval Warfare-t, melynek címe tulajdonképpen minden tudni érdemes információt magában rejt. A játék a középkori csatákat helyezi a középpontba, ám ezúttal nem a népszerű RTS műfajt gazdagítja a projekt, hanem egy ízig-vérig akcióorientált FPS-sel lesz dolgunk. Egy egyszerű mezei katonát alakítva kell helytállnunk az öldöklő csatákban, és nem finomkodhatunk a ránk rontó lovagokkal, mivel egy szempillantás alatt végeznek velünk.
A játék eredetileg a Half Life 2 egyik modjának indult, de mára önálló programmá nőtte ki magát. A játékmenet elsősorban a többjátékos módra épül, melyet a most mozgás közben is megnézhettek. A fejlesztők ezzel együtt a megjelenési dátumot is elárulták, a játék premierjére október 16-án számíthatunk PC-re. ■

Chivalry: Medieval Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Chivalry: Medieval Warfare

hozzászólások (9)

Kristályszív
Kristályszív 2012.09.23. 19:16
Végre valakinek eszében jutott, de sajnos ez így ránézésre elég tré lesz. Ha már FPS-ben kell vinni, akkor minimum Dark Messiah szintű harc kellene bele.
vecso
vecso 2012.09.23. 19:37
Jónak tűnik de már előrendeltem a War of the Roses-t :)
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2012.09.23. 21:18
Úgy szemléljétek, hogy ez nem egy nagy kiadók által, kiváló technikai háttérrel megáldott csapat, hanem a mod-kezdeményezésből nőtte ki magát. A GamesCon-on még pénzt kértek, hogy befejezhessék. Ennek tükrében, még ha tényleg estlen is a kardozás, egész jól összehozták a srácok.
Skorpio90
Skorpio90 2012.09.23. 22:59
Ilyen játékra ott lesz a War of the Roses, bár az is elég bénácska lesz. Az a baj, hogy maga az ötlet jó, csak épp nem multiban, az ilyen játékmenet tipikusan egyjátékos módban tud jól érvényesülni. Dark Messiah is egy remek játék, pont a minap vettem elő megint, de multiban nagyon gáz.
hemis
hemis 2012.10.08. 09:32
azt tudja valaki hol lehet majd kapni mert sehol nem találom
ajánlott olvasnivaló