Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fejlesztői és kiadói nyilatkozat a King Arthur II magyar változatáról

A NeocoreGames és a CNG levele a vásárlókhoz.

2012.10.01. 14:11 | szerző: Dino | kategória: Játék

Év elején került a boltokba a NeocoreGames legutóbbi játéka, a King Arthur II. Sajnálatos módon azonban az ígéretek ellenére a magyar feliratok lemaradtak a korongról, ami miatt mind a fejlesztőhöz, mind a magyar forgalmazóhoz rendszeres kérdések érkeznek azóta is. A két cég most közös nyilatkozatban fordul a vásárlókhoz, tisztázandó a magyar változattal kapcsolatos dolgokat. Levelüket az alábbiakban, változtatások nélkül közöljük.
Kedves magyar King Arthur II vásárlók!
Többen is írtatok nekünk a King Arthur II magyar verziójával kapcsolatban, hogy mikor készül el hozzá a magyar fordítás, és egyáltalán lesz-e ilyen. Tudomásunkra jutott az is, hogy nemcsak minket kerestetek meg a kérdéssel, hanem a játék magyar forgalmazóját, a CNG.HU-t is. Sajnos ezekre a kérdésekre sem mi, a fejlesztők sem a magyar forgalmazó nem tud biztos választ adni, mert lokalizációs kérdésekben a játék kiadója, a Paradox Interactive az illetékes.
Mivel mi angol verzióra kaptunk megrendelést a kiadótól, így a játék azonnal angolul íródott és sosem készült magyar verzió. A magyar fordítást nem mi készítjük, sőt, nincs is jogunk magyarul bármit a játékhoz megjelentetni, ugyanis minden jog a kiadónál van. Egy dolgunk lenne vele, beépíteni a játékba amint elkészül. A baj az, hogy mind a mai napig magyar fordítás nem készült, így beépíteni sem tudtuk. Hogy lesz-e magyar fordítás egyáltalán, és ha igen, mikor, arról a Paradox Support centerén keresztül lehet érdeklődni itt: https://paradox.zendesk.com/home.
Mi is tudjuk, hogy sokaknak (teljesen jogosan) csalódást okoz a magyar nyelv hiánya, de ebben a kérdésben mi, mint fejlesztők sajnos nem tudunk mit tenni, a kiadót kell zaklatni ezzel kapcsolatban. Hasonló a helyzet a forgalmazó oldaláról is, ők is a kiadótól várják a probléma megoldását.
Viszont annak érdekében, hogy egy kicsit jobb kedvre derítsünk titeket, szívesen felajánljuk mindenkinek, aki megtisztelt minket a bizalmával és megvásárolta a King Arthur II dobozos magyar verzióját, hogy a vásárlás igazolása ellenében ingyen és bérmentve kap tőlünk egy Steam-es verziót a The Incredible Adventures of Van Helsing nevű játékunkból, amint az megjelenik, előre láthatólag idén év végén vagy jövő év elején. Az ilyen irányú kérelmeket kérlek küldjétek a neocore[kukac]neocoregames.com címre a Steam felhasználónevetekkel együtt (amin a King Arthur II magyar verziója aktiválásra került).
A hazai forgalmazó felajánlása pedig választható: vagy egy magyar feliratos Fallout III PC-s játék vagy egy magyar feliratos Civilization IV: Colonization PC-s játék. (Kapcsolatfelvétel: support[kukac]cnghungary.hu e-mail címen, vagy a +36-1-225-7365 telefonszámon.)
Ha szeretnétek többet megtudni a The Incredible Adventures of Van Helsing játékról, látogassátok meg az alábbi linkeket: Facebook, Twitter, DevBlog, honlap.
Üdv,
A NeocoreGames Csapata / A CNG.HU csapata ■

King Arthur II: The Role-Playing Wargame
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
King Arthur II: The Role-Playing Wargame

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló