Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hamarosan jön a második Guild Wars könyv

Október 10-én kerül boltokba az A Végzet pereme alcímet viselő kötet.

2012.10.02. 08:52 | szerző: Dino | kategória: Játék

A nyáron megjelent Ascalon kísértetei után október 10-én kerül boltokba a Guild Wars könyvtrilógia második kötete, A Végzet pereme címmel. A történet középpontjában az alcímben is szereplő, Tyria nagy hőseiből verbuválódott csapat áll: Logan, Rytlock, Eir, Caithe, Snaff és Zojja, akik együtt szállnak szembe a világot fenyegető őssárkányokkal (neveik a Guild Wars 2 játékból már ismerősek lehetnek). A szerző ezúttal J. Robert King, aki már több mint húsz kiadott regényt írt, köztük a Guild Wars világában játszódó könyveket és a Magic: The Gathering nyolcrészes sorozatát. A történetről így ír a könyvet hazánkban kiadó PlayON sajtóközleménye:
Tyria sötét zugaiban az őssárkányok felébredtek évezredes álmukból. Tyria fajai a végzet peremére sodródtak. Hősök ütköztek meg a sárkánycsatlósokkal, de őket is megrontották, és az ellenség oldalára álltak. Seregek vonultak a sárkányok ellen, de elsöpörték őket. A halandók kora hamarosan véget ér.
Eljött a hősök ideje. Míg Tyria fajai széthúznak, hat hős egyesíti erejét, hogy népükért harcoljanak: Együtt alkotják a Végzet peremét. Együtt válaszolnak a hívásra.
De elég lesz, amit tehetnek?

hozzászólások (3)

- Lizard -
- Lizard - 2012.10.02. 21:43
Akkor ha jól értelmeztem, akkor ez egy másik történetről fog szólni. Akkor mi lesz az előző érsz hőseivel? Spoilert nem akarok írni, de az még lezáratlan.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2012.10.03. 22:21
Bár nem olvasta, de lehet, hogy a játékban folytatják, nem?
Madrac
Madrac 2012.10.03. 23:00
Elvileg az elso kotet eleg messze jatszodik a multban meg. De amiket a forditasrol hallottam es olvastam... En kihagyom. ;)
ajánlott olvasnivaló