25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jön a War Z béta tesztelési szakasza

Első körben a nagyobb pénzösszeggel támogatók kapnak bebocsájtást, majd a hónap végén azok is, akik csak alig 20 dollárt hajlandóak kifizetni a játékért.

Írta: rootshaper 3 hozzászólás

Már egymillió felhasználó regisztrált a War Z bétatesztelésére, és a várakozás lassan véget ér, ugyanis mindenki számára elérhetővé válik a játék a megjelenés előtt egy kis kipróbálásra. Ez már gyakorlatilag bejáratott dolog, így nem is érdemel túl sok sort, viszont akik türelmetlenek, akár már 10 nap múlva is nekimehetnek az alfa verzió tesztelésének.
Ahhoz, hogy hamarabb belekukkanthass a zombi mészárszékbe és Colorado csodálatos hegyvidékein onthasd az alvadt vért, $50-t kell kipengetned. Ehhez a csomaghoz jár még $30 játékbeli pénz, 6 hónap Stronghold szerver hosting, 3 vendég kulcs és egy egyedi fórum jelvény. A kisebb csomag ára $30, melyért cserébe $15 játékbeli pénz, 1 hónap szerver hosting, 3 vendég kulcs és szintén egy speciális fórum jelvény jár. Ezzel a két csomaggal érhető csak el az október 15-én startoló alfa teszt fázis, de még itt van $19,49-ért a legkisebb csomag, melyért semmi más juttatás nem jár, mint a bétán való részvétel lehetősége, mely október 31-én veszi kezdetét.
Végül pedig nézzétek meg a béta és alfa tesztelést beharangozó videót is, melyben már némileg több játékmenetet is tapasztalhatunk, mint az eddig megjelent videókban.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

draftbeer
draftbeer [15]
Skorpio90: iszonyat sokan!

Markus Persson a Minecraft alkotója is így lett baromi gazdag!
rootshaper
rootshaper [1614]
főleg a Hawken mellett :) de hát a hír az hír, nem mindig jó :)
Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Ki az a balfasz, aki egy bétáért fizetne?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)