Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Zárt béta fázisban a REDkit, az ingyenesnek készülő RPG mod tool

Bárki készíthet majd kalandokat, akár Geralt megpróbáltatásairól is.

2012.10.19. 09:47 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Tudjuk jól, hogy most mindenki a CD Projekt RED kapcsán a készülő új Cyberpunk játékra feni a fogát, de azért az őszi konferenciájukon a lengyel srácok mást is megmutattak nekünk. Egész pontosan a REDkit elnevezésű eszközt, mely segítségével akár pillanatok alatt is élő-lélegző világokat teremthetünk majd, egy kis hozzáértéssel.
Emlékezzetek csak vissza a The Witcher 2-re, mely nem csak történetével, de elképesztő grafikájával is belopta magát a szívünkbe. És most gondoljatok bele abba, hogy ezt a grafikus motort a CD Projekt RED hamarosan odaadja mindenkinek, hogy kezdjen vele, amit akar! Erre lesz ugyanis hivatott az a mod felszerelés, melyet jelenleg zárt béta keretein belül tesztelnek. Már most fejlett tereprendezési eszközöket tartalmaz a program, a The Witcher 2-ből már ismerős erdőkkel, épületekkel, karakterekkel, de ez még csak a kezdet. 24 órás nappal-éjszaka szimuláció is jár a motorral együtt, mely segítségével az elképzeléseinknek tökéletesen megfelelő atmoszférát teremthetünk világunknak. Arra is nagyon büszkék a fejlesztők, hogy mint tudjuk, a legutóbbi játékuk is a nemlineáris küldetésmegoldás szellemében készült, így a REDkit is alkalmas lesz arra, hogy komplex kalandokat készítsünk, párbeszédekkel és egyéb nyalánkságokkal.
Na de inkább nézzétek meg ezt a videót, melyben az egyik fejlesztő gyorsított tempóban megmutatja, hogy milyen egyszerű is valami tényleg komolyat alkotni a programmal! ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló