Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V tavasszal?

A legjobban várt játékokkal kapcsolatban általánosak a találgatások és pletykák, most újból felerősödtek azok, melyek szerint a GTA V már tavasszal megjelenik.

2012.10.28. 09:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A bejelentés óta folyik a találgatás, hogy a Rockstar Games aranytojást tojó tyúkja, a GTA V mikor fog megjelenni. Ez persze a kiadó-fejlesztőnek tökéletes, hisz mivel ők egyelőre erről mélyen hallgatnak, ez a találgatás csak tovább erősíti a várakozást. Ehhez jön még az eddig rendkívül visszafogott marketing, hiszen gyakorlatilag máig egyetlen traileren és néhány képen kívül szinte semmit nem mutattak az új részből.
Már korábban is sokan voltak, akik ilyen-olyan magyarázatokkal 2013 tavaszára datálták a GTA V megjelenését, most pedig ismét ezt megerősítő hangok kaptak szárnyra. Ezek alapját a játék lengyel rajongói weboldalára felkerült poszter adta, melyen a 2013 SPRING felirat is megtalálható. Emellett azt is kiemelték, hogy célplatformként csak a PlayStation 3 és Xbox 360 van megjelölve, a korábban emlegetett Wii U nincs.
Ezeket az információkat természetesen egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen a Rockstar Games nem reagált rájuk. Ugyanakkor korábban már jelezték, hogy az első részletes előzetesre novemberben számíthatunk. Szóval addig legyünk türelemmel, valószínűleg akkor derül ki a hivatalos megjelenési dátum is. ■

előző
következő
Grand Theft Auto V tavasszal?
Grand Theft Auto V tavasszal?Grand Theft Auto V tavasszal?
Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (1)

SgtBlack
SgtBlack 2012.10.28. 17:21
Nekem erről mindössze ennyi a véleményem: Már éppen ideje volt!
ajánlott olvasnivaló