Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Whore of the Orient

A feloszlott Team Bondi egykori munkatársai új játékot fejlesztenek, mely az innovatív L.A. Noire által kitaposott ösvényt fogja követni.

2012.11.16. 15:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A KMM Interactive neve valószínűleg csak nagyon keveseknek csenghet ismerősen, mivel a stúdió egyelőre még egyetlen játékot sem készített. Ez nem is csoda, mivel még csak alakulófélben vannak, jelenleg is zajlik a munkatársak toborzása. A stúdiót azonban nem zöldfülűek alapították, hanem a csúnya véget ért Team Bondi egykori munkatársai. A rengeteg innovatív ötlettel telezsúfolt L.A. Noire fejlesztői már dolgoznak új játékuk előkészítésén, mely jelenleg a Whore of the Orient projektnéven fut.
Egyelőre csak nagyon keveset árultak el a játékról, így mindössze annyit tudni, hogy a fejlesztők előző játéka által kitaposott ösvényt követi majd, vagyis ismét egy történetközpontú, akció-kalandjátékhoz lesz szerencsénk. Továbbá azt is elmondták, hogy az új alkotás ugyanazt a technológiát használja, mely az L.A. Noire-ban a karakterek mimikájáért felelt. Megjelenési dátum és célplatformok egyelőre nem ismertek, de hozzávetőlegesen 2013. és 2015. között várható a premier. ■

Whore of the Orient
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Whore of the Orient

hozzászólások (6)

endre2714
endre2714 2012.11.20. 15:15
A kelet kvája, Sanghaj 'beceneve' a kora 20. században.
Lacko
Lacko 2012.11.20. 18:48
Ha ez igaz, rohadt jo! En ugy tudtam, hogy mindenfele eszkozok, motorok, technologiak a Rockstarnal maradtak... De ne legyen igazam es jojjon egy uj sztoris l.a. Noire szeruseg.
gregmerch
gregmerch 2012.11.20. 19:01
+1!!!
balays82
balays82 2012.11.20. 19:34
Csak az L.A. Noire név maradt a Rockstar kezében, a technológiához semmi közük. A MotionScan létezett a játék előtt is, már a Team Bondi megszűnésekor szó volt róla, hogy Brendan McNamara a következő játékához is felhasználja.

Kíváncsian várom én is, hogy mi lesz ez, de ismerve a készítőket, csak jó lehet majd.
Lacko
Lacko 2012.11.20. 22:18
Csak Sanghajt ne csinálják olyan nagyra, mint LA-t. Egyszer valahol azt nyilatkozták, hogy azon buktak el csomót, hogy tök részletesen megcsináltak egy olyan LA-t, amiből a játék során max 10%-ot használtunk ki, a többi csak díszlet lett az autókázáshoz.
Mondjuk rohadt klassz volt az összes részlet és egyedi utcák, épületek, de ha ezzel megint hazavágnak egy céget, akkor inkább sokkal kisebb legyen a város, de a játék ugyan olyan rohadt jó.
Ja és igen, még több ilyen nem beskatulyázható, nem "jó vagy rossz" karaktert, mit amilyenek a Noire-ban voltak.
ajánlott olvasnivaló