Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hitman a Call of Duty nyomdokain?

Az IO Interactive és a Square Enix egészen érdekes terveket szövöget a 47-es ügynök jövőjével kapcsolatban.

2012.11.23. 19:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány napja jelent meg a Hitman: Absolution, mely a kritikusok szerint, ha nem is lett tökéletes, a vele szemben támasztott elvárásoknak maradéktalanul megfelel. A fejlesztést végző IO Interactive a pletykák szerint már bele is fogott egy új projektbe, ám ezzel együtt érdekes bejelentést tettek a kiadó Square Enix-szel közösen. A következő Hitman játékot ugyanis már nem ők, hanem a Square Enix Montreal fogja készíteni, és a stúdiók átállnak a Call of Duty sorozat esetében ismert rendszerre. Vagyis mostantól a két csapat felváltva fogja elkészíteni a soros részeket, mindkét stúdió a saját történetére koncentrálva.
"Mint a Treyarch és az Infinity Ward esetében. Az ilyen nagy sorozatok esetében sok időbe telik egy-egy játék elkészítése, ha viszont másokkal párhuzamosan dolgozol, akkor ki tudjátok egymást segíteni." - magyarázta Tore Blystad, a Hitman: Absolution vezető fejlesztője.
A sorozat történetében először fordulhat tehát elő, hogy egy részt nem az IO Interactive készít el, ám Blystad igyekezett megnyugtatni a rajongókat, miszerint az új csapatnál jó kezekben van a cím, hiszen ott is volt IO-alkalmazottak dolgoznak. ■

Hitman: Absolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hitman: Absolution

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló