Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Új címekkel bővül a PlayStation Plus szolgáltatás

Nagy sikert aratott játékok válnak ingyen elérhetővé a Sony konzoljain az előfizető felhasználók számára. Ezek közül a Batman: Arkham City és a Vanquis már most elérhető.

2012.12.06. 19:24 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony komoly figyelmet fordít decemberben a PlayStation Plus szolgáltatásra, melynek keretein belül számos extra tartalommal lepik meg az előfizető felhasználókat. Hetente új játékok válnak számukra ingyenesen elérhetővé, és ezen alkotások között nem egy komoly sikert aratott darabot találunk. Ilyen a tegnap óta elérhető Batman: Arkham City is, mely mellé ezúttal a Vanquis társult. Természetesen a PS Vita-tulajdonosok is megkapják játékaikat, december 19-én érkezik a Mortal Kombat, melyet a Knytt Underground, a Knytt és a Knytt Stories folytatása követ.
A korábban ingyenessé vált alkotások közül továbbra is elérhető az árkád akcióját, a Bulletstorm, valamint a Resident Evil 5 Gold Edition is. Az előfizetők a hónap végétől olyan játékokhoz juthatnak hozzá kedvezményes áron, mint a Grand Theft Auto IV Complete Edition, a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, a Jet Set Radio, a Saints Row: The Third Full Package, valamint a Rayman: Origins.
A játékok mellett minden előfizető kap 1 GB tárhelyet (külön PS3-ra és külön Vitára) a felhő alapú tárolási rendszerben, ahol játékmentéseiket tárolhatják. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló