Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda

Mass Effect 4 leghamarabb két év múlva

Mike Gamble egy interjú során tett említést a BioWare sci-fi RPG-jének új részéről, ám bárminemű konkrét információra egyelőre várnunk kell.

2012.12.13. 21:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mass Effect végül trilógiává bővült, amelynek harmadik része végleg lezárta Sheppard történetét. A rajongók ugyanakkor nem voltak maradéktalanul elégedettek a sztori befejezését illetően, így később DLC-k formájában igyekeztek alakítani az eseményeken a fejlesztők.
A BioWare természetesen a Sheppard éra befejeztével nem fordul el aranytojást tojó tyúkjától, hiszen már kétségkívül dolgoznak a folytatáson. Erről árulkodik Mike Gamble producer nyilatkozata is, melyben a Mass Effect 4-ről tett említést.
"Bizonyosan hallani fogtok a Mass Effect 4-ről, de csak valamikor 2013-ban. Pontos megjelenési dátumot egyelőre képtelen lennék mondani, hiszen a fejlesztés alig két hónapja vette kezdetét." - Gamble szavait tehát vehetjük akár hivatalos bejelentésnek is. Az interjú során mégis sikerült kicsikarni belőle legalább egy megközelítő premierdátumot, amely szerint leghamarabb 2014-2015 körül várható a játék. Az elmúlt időszakban már több pletyka is szárnyra kelt a folytatást illetően, többek között arról is, hogy minden bizonnyal a Frostbite motor 2.0-ás változata hajtja majd. ■

Mass Effect: Andromeda
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect: Andromeda

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló