Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 4 leghamarabb két év múlva

Mike Gamble egy interjú során tett említést a BioWare sci-fi RPG-jének új részéről, ám bárminemű konkrét információra egyelőre várnunk kell.

2012.12.13. 21:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mass Effect végül trilógiává bővült, amelynek harmadik része végleg lezárta Sheppard történetét. A rajongók ugyanakkor nem voltak maradéktalanul elégedettek a sztori befejezését illetően, így később DLC-k formájában igyekeztek alakítani az eseményeken a fejlesztők.
A BioWare természetesen a Sheppard éra befejeztével nem fordul el aranytojást tojó tyúkjától, hiszen már kétségkívül dolgoznak a folytatáson. Erről árulkodik Mike Gamble producer nyilatkozata is, melyben a Mass Effect 4-ről tett említést.
"Bizonyosan hallani fogtok a Mass Effect 4-ről, de csak valamikor 2013-ban. Pontos megjelenési dátumot egyelőre képtelen lennék mondani, hiszen a fejlesztés alig két hónapja vette kezdetét." - Gamble szavait tehát vehetjük akár hivatalos bejelentésnek is. Az interjú során mégis sikerült kicsikarni belőle legalább egy megközelítő premierdátumot, amely szerint leghamarabb 2014-2015 körül várható a játék. Az elmúlt időszakban már több pletyka is szárnyra kelt a folytatást illetően, többek között arról is, hogy minden bizonnyal a Frostbite motor 2.0-ás változata hajtja majd. ■

Mass Effect: Andromeda
A legutóbbi Mass Effect: Andromeda cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.