Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SimCity - kisebb terület, de nagyobb változatosság

A fejlesztők ígérete szerint, bár kisebb lesz a városok alapterülete, sokkal nagyobb variációs lehetőségeink lesznek. Nem lesz jól bevált módszer egy város felvirágoztatására.

2012.12.18. 12:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szerencsére rengeteg trailer érkezett eddig is a jövő tavaszra datált SimCityből, amelyek alapján egy aprólékosan felépített, összetett városmenedzser játékra számíthatunk. A téma legnagyobb szakértői, az EA Maxis készíti a játékot, akik eddig is feleltek a sorozatért. A szemfüles rajongóknak azonban feltűnt, hogy a trailerekben bemutatott városok alapterülete viszonylag kicsi, legalábbis a SimCity 4-ben megszokottakhoz mérten. A fejlesztők most meg is erősítették, hogy nagyjából akkora területünk lesz egy-egy városunk felépítésére, amekkora az előző részben maximum közepesnek volt nevezhető. Ennek azonban jó oka is van.
"A SimCity 4 hatalmas városaival kapcsolatban egy idő után feltűnt, hogy ismétlem magam, ahogy a városom egyre nőtt. Megvoltak azok az alapvető módszerek, formulák, amelyeket követve biztos lehettem benne, hogy a város kiegyensúlyozott marad. De a GlassBox motornak köszönhetően ez az új játékban már nem így lesz, sosem lehetünk teljesen biztosak semmiben a városunk megtervezése során." - nyilatkozta Kip Katsarelis, a SimCity producere, majd hozzátette, technikai oka is voltak, hogy végül a 2x2 kilométeres területek mellett döntöttek - "Vannak bizonyos teljesítménybeli korlátok, amelyek befolyásolták a döntésünket. Ennél a SimCitynél sokkal több dologra kell majd odafigyelni, sok dolog lesz megosztva a városok között. A több városra épülő, és sokkal mélyrehatóbb játékmenet mind a városok, mind a régiók esetében sokkal összetettebb játékot jelent. Az egyes városok mérete ne tévesszen meg senkit, ez egy hatalmas játék lesz."

SimCity
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SimCity

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló