For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Mobil irodai szolgáltatás a Westelnél

2002.10.29. 12:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A sikeres üzletvitelben a mobiltelefon már napjainkban is nélkülözhetetlen szerepet játszik, azonban a beszéd és az oly népszerű rövid szöveges üzenet mellett a mobil távközlés további értékes, előnyös és komplex megoldásokat kínál. A Westel Magyarországon egyedülálló Mobil Irodai szolgáltatása minden eddiginél rugalmasabb információáramlást biztosít a Microsoft Exchange-et használó vállalatok dolgozói számára, akik mobilkészülékeikkel éjjel-nappal bárhonnan elérhetik, valamint teljes körűen használhatják vállalatuk levelezőrendszerét és a csoportmunkához szükséges funkciókat. A szolgáltatás nagy előnye, hogy nem igényel párhuzamos felhasználói felületeket, a már működő informatikai háttérhez illeszthető és a megszokott vállalati levelezőrendszer részeként alkalmazható.
A Westel a Microsofttal közösen kidolgozott legújabb értéknövelt szolgáltatása jelentősen megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a döntéselőkészítést, hiszen a munkatársak többek között WAP-on keresztül könnyedén olvashatnak és küldhetnek e-maileket, névjegyeikből előkereshetik a kívánt információkat, naptári bejegyzéseiket megtekinthetik csakúgy, mintha irodájukban, számítógépük előtt ülnének. Többletszolgáltatásként a rendszer előre, igény szerint meghatározott eseményekről (pl. új e-mail, naptári bejegyzés érkezéséről) SMS értesítést küld a felhasználó mobiltelefonjára, aki így tartózkodási helyétől függetlenül, akár külföldön is értesül a számára fontos információkról. A számítógépekkel egyenértékű eszközként mobiltelefonnal az SMS értesítést követően elfogadhatók vagy visszautasíthatók az érkező, pl. értekezletre szóló naptári bejegyzések, amelyek elfogadás esetén azonnal bejegyződnek a naptárba. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.