25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hamarosan ingyenessé válik a TERA

Februártól ingyenessé válik a távol-keleti stílusú MMORPG.

Írta: Fade 29 hozzászólás

Az En Masse Entertainment játéka hamarosan ingyenessé válik, ráadásul ehhez egy szerencsésebb modellt választottak: a játékot tartalmilag nem korlátozzák, teljesen ingyenes játékosként is maximum a karakterhelyek számában és tárhelyekben leszünk korlátozva. A TERA fenntartási költségeit egy új játékbeli bolttal szeretnék kitermelni, ahonnan különböző - játékbeli előnyt nem nyújtó - tárgyakat vásárolhat majd a nagyérdemű, némi valós pénzért. Akik korábban megvették a játékot, azok kevesebb megkötésben fognak részesülni, míg akik továbbra is a havidíj mellett döntenek, különféle extrákra számíthatnak. További részletek a hivatalos oldalon találhatók, a játékról készült tesztünket pedig itt olvashatjátok.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

TERA

Platform:

Fejlesztő: En Masse Entertainment

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés:
2012. május 1. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lovi Tommy
Lovi Tommy [8084]
Persze, mindenkinek szívügye mire bassza el, és főleg azért nem értem, miért néznek, hiszen azért a wow eléggé régi játék ahhoz, hogy már teljesen beleitta magát a köztudatba, és nem egy híres személyiség marketingelt anno mellette. Még ahhoz se lenne közük, ha kurváznék...
sipec
sipec [19623]
az oke, ki mit preferal. viszont nagyon minimalis azoknak a tabora, akiket ismerek es fizetnek mmo-ert, vagy akarmilyen netes dologert. csak az, aki elver minimum ennyi penzt havonta szorakozasra, az ne nezzen mar nc/wtf man/:-| pofaval, amikor en mondom, h igenis fizetek a havi wowert.
Lovi Tommy
Lovi Tommy [8084]
*A második mondat az akart lenni, hogy: Nézhetjük, úgy, hogy az MMO ugyanolyan szórakozás.
Nem tudom, hogy lett belőle ez: "Azt ne nézzük, hogy költök a szórakozásomra is." :D
Lovi Tommy
Lovi Tommy [8084]
No várjál, azért más az, hogy a havi "buli" pénzemet eliszom, vagy mmo-ra költöm. Azt ne nézzük, hogy költök a szórakozásomra is. Ofc, vannak akik nem 3-4k-t vernek el erre havonta, hanem 20-30-t is akár, de nekem kb 3-4k van kiosztva mindenre (mozi, pia, édesség, akármi plusz dolog), és azt inkább költöm el ezekre, mert az mmo-nál az az érzésem, ha nem ülök napi 20 órát ott, akkor "elvesztem" a kifizetett pénzem.
sipec
sipec [19623]
az oke, viszont en masik reszbe kotottem bele, ami a magyarok vs fizetos mmo mizeria.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (29 db)