Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

L.A. Noire bakiparádé

Bár a játékot fejlesztő stúdió már megszűnt, most mégis érkezett egy vadonatúj trailer a nyomozós játékból, amelyet mindenképpen érdemes megnézni.

2013.02.04. 13:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan két éve már, hogy megjelent a Team Bondi első, és egyben utolsó videojátéka, az L.A. Noire. A nyomozós alkotás a fejlesztését körülvevő nehézségek ellenére kimondottan jól sikerült, köszönhetően az innovatív játékmenetnek és a soha korábban nem látott részletességgel lemodellezett mimikának. Nem sokkal a megjelenés után a Team Bondi és a kiadó Rockstar Games megszakította a kapcsolatot, majd később a fejlesztő stúdió meg is szűnt, hogy az egykori munkatársak KMM Interactive néven új stúdiót alapítsanak és belevágjanak a Whore of the Orient fejlesztésébe.
Most mégis egy vadonatúj trailer bukkant fel a világhálón, amelyet a Team Bondi munkáját segítő Depth Analysis készített el. Ők feleltek a fent említett mimika lemodellezéséért. Az új videóban a filmeknél előszeretettel alkalmazott bakiparádét láthatunk. Megannyi jelenetben a szereplők belekavarodnak a szövegükbe, így "újra kellett venni a jelenetet". ■

L.A. Noire (PS3)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
L.A. Noire (PS3)

hozzászólások (4)

Lacko
Lacko 2013.02.04. 14:24
Vicces videó, de azért szkeptikus vagyok. Már az is fura, hogy a mimikát és a hangot egyszerre vették fel (biztos, hogy a hangot hangstúdióban, a mimikát meg mocap stúdióban), de szinte biztos, hogy a mimikát és a test mozgását külön (bár mindkettőhöz mocap kellett, a mimika felvételéhez fixen ott kell ülni, nem lehet mászkálni). Így azok a részek, ahol röhögve félrehajolnak...stb kemény utómunka volt és nem csak mocappel felvett anyag.

"nehézségek ellenére kimondottan jól sikerült" == baromi jó lett ;)
GeryG
GeryG 2013.02.04. 14:34
Jah, az egyértelmű, hogy nem véletlen bakik, hanem megrendezett az egész! De attól még vicces! :)
Artemius '89
Artemius '89 2013.02.04. 14:39
Szerintem tényleg véletlenül lettek felvéve a mimikai bakik, például az a tüsszentés, nem megrendezett az tuti. És utólag poénból hozzárakták a testeket, meg a környezetet. Mindenesetre zseniális :)
EvolutioN
EvolutioN 2013.02.04. 19:20
Volt videó arról még a megjelenés előtt, hogyan vették fel a mimikát. Csomó kamera körbevette az éppen beszélő színészt és egy időben vették fel a beszédet a mimikával. Szóval a bakik valódiak, csak a testek mozgását rakták rá utólag.
ajánlott olvasnivaló