For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Konzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted Dreams

Steamen már elérhető a leginkább a Trine játékokra emlékeztető oldalnézetes játék, tavasszal pedig konzolokra is megjelenik.

2013.02.06. 14:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A német illetőségű Black Forest Games bejelentette, hogy tavasszal PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik a Giana Sisters: Twisted Dreams. A játék Steamen keresztül PC-re már elérhető, valamikor a következő hónapokban pedig, szintén letölthető formában, konzolokra is megjelenik.
A játék látványvilága leginkább a Trine játékokra emlékeztet, ami azért sem meglepő, mert a két játék stílusa is nagyon hasonlít, ezúttal is egy oldalnézetes ügyességi játékhoz van szerencsénk. A Giana Sisters két egymástól nagyon különböző nővérről szól, akik egy fantasztikus kalandba keverednek. A két szereplő személyiségükből adódóan más és más erősségekkel és gyengeségekkel bír. A játékmenet egyik érdekessége, hogy a karakterek képességeinek köszönhetően a környezetünk folyamatosan változik körülöttünk, így ami első ránézésre álomba illőnek tűnik, szemvillanás alatt változhat át igazi rémálommá. ■

előző
következő
Konzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted Dreams
Konzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted DreamsKonzolokra is elkészül a Giana Sisters: Twisted Dreams
Giana Sisters: Twisted Dreams
A legutóbbi Giana Sisters: Twisted Dreams cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.