Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elrajtolt a Metal Gear Art Studio

Rajzold meg saját ötleteid a Metal Gear játékok művészeti vezetőjének kedvenc eszközeivel, majd oszd meg azokat másokkal.

2013.02.18. 21:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes ötlettel igyekszik a KONAMI népszerűsíteni Hideo Kojima világhírű sorozatának hamarosan megjelenő mellékágát, a Metal Gear Rising: Revengeance-t. Elindította ugyanis a Metal Gear Art Studiot, egy online rajzfelületet, ahol a sorozat művészeti vezetőjének, Yoji Shinkawának kedvelt eszközeivel alkothatjuk meg saját, a játék univerzuma által inspirált rajzainkat. Az oldalon folyamatosan jelennek meg a rajongók által készített skiccek, az első rajzot maga Shinkawa készítette el. Lehetőségünk van végignézni az összes elkészült művet, amelyek között vannak igazán részletes, igényes munkák is.
Persze az igazi mókát maga az alkotás jelenti, amelyhez nem kell mást tennünk, mint bejelentkeznünk Facebook-, vagy Twitter profilunkkal. Ezután már csak meg kell várnunk, amíg felszabadul egy a négy rajzlap közül, ez viszont akár hosszú órákig is tarthat, hiszen rengeteg az érdeklődő. Ha szerencsésen hozzáfértünk egyhez, többféle ecset és egyéb segédeszköz segítségével neki is állhatunk saját fekete-fehér rajzunk elkészítésének. Az elkészült alkotások mellett az is megtekinthető, hogyan készültek, hiszen ezt is rögzíti az oldal. Egy-egy munka elkészítésére maximum három óra áll rendelkezésünkre.
Az oldalon folyamatosan lesznek pályázatok, amelyek legjobbjai (ezeket Shinkawa választja ki minden harmadik héten) exkluzív ajándékokkal gazdagodnak. A premier alkalmából február 18 és 24 között a Metal Gear Rising: Revengeance főszereplőjét, Raident kell valamilyen formában lerajzolnunk. A következő hetekben a következő pályázatok várhatóak:

  • Mechs and Vehicles - február 25-től március 17-ig
  • Snake - március 18-tól április 7-ig
  • Female Charachters - április 8-tól április 28-ig
  • Male Charachters - április 29-től május 12-ig

A Metal Gear Rising: Revengeance PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni február 22-én. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló