25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Indie játékok is lesznek az új konzolra - készül a The Witness

A Braid fejlesztője, Jonathan Blow képviselte a független fejlesztőket a tegnapi konferencián, ahol új játékát is bemutatta.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Természetesen független játékok is készülnek a Sony új konzoljára, a PlayStation 4-re. Az első, amelyet bejelentettek, Jonathan Blow alkotása, a The Witness lesz. Ezt maga a Braid megálmodója jelentette be a tegnap esti rendezvényen. Az új játék közel 25 óra tiszta játékidőt tartogat majd, amely szinte kizárólag csak logikai feladványokból épül fel, mindenféle felesleges körítés és sallang nélkül. A PS4 megjelenését követően az első néhány hónapban exkluzivitást élvez majd, ám később PC-re és Xbox 360-ra (esetleg a Microsoft új konzoljára) is elkészül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

The Witness

Platform:

Fejlesztő: Jonathan Blow

Megjelenés:
2016. január 26. PS4
n/a: PC

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

balays82
balays82 [14276]
Ez eddig sem az eltérő felépítésű hardverekről szólt, sokkal inkább a pénzről. Az időleges exkluzivitásért cserébe nyilván jár valami ellenszolgáltatás a játék készítői részére.
Lacko
Lacko [11510]
Én most tök mást olvastam erről. Azt, hogy PS4-re, PC-re és iOS-re fog megjelenni és XBoxra meg nem. Sőt azt, hogy nem lesz PS4-re hamarabb, mint PC-re.
Mondjuk onnantól kezdve, hogy a PS4 is egy PC röhejes is minden ilyen időtologatás is.

Amúgy érdekes projekt.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)