Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lara Croft jött, látott és győzött - első Tomb Raider értékelések

Az első beszámolók alapján elmondható: a Crystal Dynamics megtalálta a módját, hogyan kell tökéletes rebootot készíteni egy megkopott klasszikusból.

2013.02.25. 20:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rengeteg ígéretesnek tűnő, ám végül sikertelennek bizonyuló videojáték-rebootot láthattunk az elmúlt években. Szerencsére azért akadtak jól elsült alkotások is, elég csak a Painkiller: Hell & Damnationre, vagy a DMC: Devil May Cryra gondolnunk. Utóbbi játékok táborát fogja gyarapítani a Crystal Dynamics napokon belül a boltok polcaira kerülő alkotása, a Tomb Raider is. Számos külföldi oldal ma tette közzé beszámolóját róla, amelyek egyöntetűen állítják: Lara jött, látott, és győzött. Íme a pontszámok:

Tomb Raider (2013)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tomb Raider (2013)

hozzászólások (3)

gregmerch
gregmerch 2013.02.26. 07:21
Na ez a nem semmi, hogy egy már régebben többször eltemetett (amúgy stílusteremtő) klasszikusból, majd' 20 év után (oké, csak 18), egy sokadik (negyedik) reboottal valaki, aki ért is hozzá, és veszi is a fáradságot, egy új AAA+ kategóriájú sikert tudjon készíteni. (Pláne úgy, hogy már az előző reboot is az ő nevéhez fűződik.) Írom ezt úgy, hogy eddig csak az előzeteseket láttam/olvastam, és az elvárásaimat látom beigazolódni. Majd ha végre a kezeim közé kaphatom...
McCl@ne
McCl@ne 2013.02.26. 14:10
Nagy örömmel olvasom, hogy több helyen az Uncharted sorozatot emlegetik a játék kapcsán! Oké, ez már nyilván nem ugyanaz a Tomb Raider, de ugyanazt a Tomb Raidert már nem szeretném végigjátszani, mert megtehettem eddig kismillió játékban. Értő kezekben a vérfrissítés dicséret, nem szitokszó.
gregmerch
gregmerch 2013.02.26. 14:14
Maximálisan +1!
ajánlott olvasnivaló