Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Emberáldozatok nélkül is végigjátszható lesz a Thief 4

Bár a fejlesztők sokkal akciódúsabbnak nevezték a kultikus játék új epizódját, most kiderült, egyetlen ember megölése nélkül is végig lehet majd játszani.

2013.03.20. 14:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt egy interjúban arról beszéltek az Eidos Montreal munkatársai, hogy a készülő Thief 4 a mai elvárásoknak (kérdés, kinek az elvárásai?) megfelelő új Garrettet kap főszereplőnek. Ez nem csupán a karakter küllemének megváltozását jelenti, de bizonyos mértékig a játékmenetet is, amelyet sokkal akciódúsabbnak írtak le. Ettől az eredeti játékok rajongói rosszallóan csóválni kezdték a fejüket, mondván, ez a sorozat a legkevésbé sem az eszetlen kaszabolásról szól, hanem a néma lopakodásról. Elvégre mégiscsak tolvajok vagyunk benne. Ezzel kapcsolatban most jó hírekkel szolgáltak a készítők, ugyanis a régi epizódokhoz hasonlóan a Thief 4 is végigjátszható lesz egyetlen csepp vér kiontása nélkül is. Erről Adam Badke írt a stúdió fórumában:
"A játékosok többféleképpen is megoldhatják feladataikat, ebben segítségükre lesznek Garrett különféle eszközei, a környékünk felfedezése és a környezettel való játék. Mindegyik megközelítés számos kihívást, veszélyt és persze gyűjtögetnivalót jelent. A nehézségi beállítások egyaránt elérhetővé teszik a sorozat rajongóinak a régi időket idéző nehézségi fokozatot, valamint az új játékosoknak a kellemes szórakozást. És igen, végig lehet majd játszani a játékot egyetlen gyilkosság nélkül is, Garrett egy mester tolvaj, nem pedig egy gyilkológép."
A Thief 4 leghamarabb 2014-ben jelenhet meg, már a következő generációs konzolokra is. ■

Thief (2014)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Thief (2014)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló