Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

BioShock Infinite pontszámok és launch trailer

Befutottak az első értékelések az Irrational Games holnap érkező, kissé szürreális akciójátékáról. A pontszámok magukért beszélnek. A megjelenés kapcsán megérkezett a launch trailer is.

2013.03.25. 20:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hosszú várakozás után, holnap végre megjelenik az Irrational Games új akciójátéka, a BioShock Infinite. Ennek örömére a nagyobb külföldi oldalak ma közzé is tették a maguk élménybeszámolóját a játékról. Azt hiszem, túl sokat nem érdemes hozzáfűzni az alábbi értékekhez:

A fenti pontszámok alapján a csapat ismét egy remek akciójátékot készített, amely méltán esélyes lehet az év akciójátéka címre is akár. Persze az őszi felhozatal is tartogat még meglepetéseket és a tavasz sem ért még véget (sőt, még el sem kezdődött...). A holnap esedékes premier apropóján megérkezett a játék launch trailere, amelyet alább tekinthettek meg. ■

BioShock Infinite
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
BioShock Infinite

hozzászólások (8)

gregmerch
gregmerch 2013.03.26. 12:23
Amilyen szegényes, gyakorlatilag nulla volt a tavalyi PS3 exkluzív programfelhozatal, annyira ütős lesz az idei.

Az a vicc, hogy március van, vagyis az első negyedév ment csak eddig le, de máris rengeteg Év Játéka díj esélyes program van a polcokon:
a., multiplatform címek
- Tomb Rider
- Bioshock: Infinite (mondom ezt úgy, hogy csak a híreket hallom, de még nem is láttam, és ráadásul én írom az ismertetőt :-P)
b.,platform exkluzív címek
- Starcraft II: Heart of the Swarm
- SimCity (én a magam részéről nem értek egyet a szerverhibák miatti utólagos visszapontozásokkal, mert az nem a játék rovására írható, ami viszont jó lett)
- Gears of War: Judgment
- God of War: Ascension
- Sly Cooper: Thieves in Time (a maga műfajában nagyon jó, csak nem újít valami sokat, ezért kapott nálam is egy fokkal gyengébb pontot a ma leadott ismertetőmben, de amúgy kiváló kis lopakodós platformer lett telis-tele grafikus és verbális humorral; oké, ez még csak 2-3 nap múlva fog megjelenni)
És hol van még az év vége?????
GeryG
GeryG 2013.03.26. 12:34
És hány olyan játék van, amiről még nem is tudunk, mert mondjuk a most zajló GDC-n, vagy az E3-on, gamescomon fogják bejelenteni? Persze, ezek zöme úgyis jövőre fog megjelenni és a nagy címeket tuti mind új generációra is bejelentik majd, szóval pláne jövőre várhatóak. De valóban, az idei év lényegesen erősebbnek tűnik a tavalyinál. :)
keesz
keesz 2013.03.27. 13:14
Nem tudom ki hogy van vele. Én még nemigen láttam olyan trailert, amiben különböző emberek értékelésének pontszámaival van telesz@rva. Ez nekem nagyon önfényezésnek tűnik, majd hiszem ha látom.
Év játéka nem hinném hogy lenne, mivel ez rétegjáték. Eddig egyértelműen Blizzard barát a befutó a Starcrafttal
Creativ3Form
Creativ3Form 2013.03.27. 13:29
Pedig általában a megjelenés előtti utolsó trailerek (többnyire a Launch Trailerek) szinte minden játéknál abból (is) állnak, hogy telerakják pontszámokkal és értékelésekkel. ;-) És hidd el, nem túlzás amiket írnak és lehet, hogy te nem hiszed, de akkor is toronymagas Év játéka esélyes. ;-)
balays82
balays82 2013.03.27. 13:57
És a Starcraft nem rétegjáték, ami csak PC-re jelent meg, ott is egy haldokló műfaj (egyébként nyilván színvonalas) képviselőjeként? Én amúgy továbbra sem értem, miért van mindenki ennyire rákattanva az év játéka témára márciusban. Attól, hogy esik a hó, ez még nem az év vége.

Az meg nem önfényezés, ha valaki tényeket közöl, ebben az esetben a magazinok által adott pontszámokat. Ami tényleg teljesen megszokott jelenség. Keress rá pl. a Batman: Arkham City Game of the Year Edition dobozára, meg fogsz lepődni.
ajánlott olvasnivaló