Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Októberben érkezik a Raven's Cry

A kalózos játék nagyjából az Assassin's Creed IV-gyel egy időben jelenik meg, így komoly konkurenciával kell megmérkőznie.

2013.04.07. 20:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2011 nyarán jelentette be a Topware Interactive, hogy készül a Raven's Cry. A kalózos játék fejlesztését az Octane Games végzi, és a napokban arra is fény derült, hogy mikor számíthatunk a megjelenésére. A sanyarú gyermekkorral megvert kalóz, Christopher Raven történetének PC-re és Xbox 360-ra is tavaly nyáron kellett volna megérkeznie, de a premiert végül ez év október 24-re halasztották.
A fejlesztők elmondása szerint a korszak összes jelentős karibi kikötőjében megfordulhatunk majd Port Royale-tól kezdve egészen Havannáig, sőt akár egy elfeledett azték várost is felkutathatunk az őserdőben. Kalandjaink során kétszer is meg kell gondolnunk, hogy bizonyos helyzetekben miképp reagálunk, ugyanis tetteinknek kihatása lehet az események későbbi alakulására. Csatáink során piszkos trükköket is bevethetünk, megfélemlíthetjük ellenfelünket, de szórhatunk rá voodoo átkot is.
A dátumválasztás ugyanakkor szerencsétlenül is elsülhet, hiszen - bár manapság viszonylag kevés kalózos témájú játék kerül a boltokba, így hiánypótló alkotásnak számít - nagyjából az Assassin's Creed IV: Black Flag is ekkor fog megjelenni, ami szintén ezt a témát dolgozza fel, és várhatóan sokkal nagyobb figyelmet kap majd. ■

Raven's Cry
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Raven's Cry

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló