Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bónuszküldetések a Company of Heroes 2 előrendelőinek

Egy rövid kampányt, néhány exkluzív festést tartalmazó csomagot, valamint plusz képességeket kapnak azok a rajongók, akik előrendelik a világháborús stratégiai játékot.

2013.04.07. 21:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tervek szerint nyáron jelenik meg a Relic Entertainment következő stratégiai játéka, a Company of Heroes 2. A hatalmas sikert aratott első rész nyomdokain haladó játék ezúttal a fagyos keleti frontra vezényli a szobastratégákat. A fejlesztők igyekeznek minden eszközzel rábírni a rajongókat, hogy az előrendelés mellett döntsenek, így most lelepleztek néhány exkluzív tartalmat, ami csak az előrendelők számára lesz elérhető.
Ezek közül a legfontosabb a Theatre of War minikampány, amely időben a főkampánnyal egyszerre játszódik, de egy másik frontvonal eseményeit mutatja be. Emellett elérhető lesz a Winter Ambush és a Voronezh Front nevű festéscsomag, amelyeket a többjátékos módban használhatnak fel. Az előrendelők továbbá mind a német, mind az orosz hadsereg számára két plusz képességgel gyarapodnak. A németek oldalán a Joint Operations Doctrine lehetővé teszi, hogy a tüzérséggel pontosabb támadást hajtsunk végre, míg az Offensive Spearhead Doctrine segítségével nagyobb védelmet kapunk a légi csapások ellen. Az orosz oldalon játszva az Anti-Infantry Tactics Doctrine és a Conscript Support Tactics Doctrine lesz elérhető. Előbbi által lángszórós tankokra tehetünk szert, míg utóbbi plusz erősítést garantál a játékos számára. ■

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.