Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Flashback HD

A klasszikus játék megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából felújított kiadás érkezik, amely 3D-s megjelenítést kap. Egyelőre csak konzolokra jelentették be.

2013.04.11. 15:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A mai a Ubisoft bejelentéseinek napja, többek között lerántották a leplet az új Prince of Persia játékról, a nyáron a mozikba kerülő Hupikék Törpikék film alapján készülő The Smurfs 2-ről, valamint a Rayman Jungle Run új pályákat tartalmazó frissítéséről is.
Ám a bejelentések sora ezzel még nem ért véget, ugyanis kiderült, hogy készül a Flashback HD. A klasszikus játék idén ünnepli huszadik születésnapját, ennek megünneplésére pedig egy alaposan felújított játék kiadása mellett döntöttek. Az új kiadás alatt az Unreal Engine dolgozik, így 3D-s megjelenítést kap, de természetesen megmarad az eredeti oldalnézet. A játékot egyelőre kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelentették be, a fejlesztést pedig az eredeti alkotást is jegyző csapat végzi. A bejelentés mellé megérkezett az első trailer is. ■

előző
következő
Készül a Flashback HD
Készül a Flashback HDKészül a Flashback HDKészül a Flashback HDKészül a Flashback HD
Flashback HD
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Flashback HD

hozzászólások (7)

gregmerch
gregmerch 2013.04.12. 07:25
Az eredeti fejlesztők? Ezek szerint a Delphine vagy beolvadt az Ubisoftba, vagy még létezik?
Dark Archon
Dark Archon 2013.04.12. 07:49
2004-ben csődbe ment.
gregmerch
gregmerch 2013.04.12. 08:12
Akkor biztos azóta ott dolgoznak az Ubinál. Mindenesetre várom nagyon, az eredeti nagy kedvenc volt! Mindenki az Another World folytatásának gondolta, pedig nem volt emlékeim szerint köze hozzá. Ha pedig az eredeti csapat fejleszti immár Ubisoftos színekben, biztosan marha jó is lesz!
Dark Archon
Dark Archon 2013.04.12. 08:51
Hát reméljük. Az Ubi most nagyon átment retróba. Még azért egy Syndicate remake-t várok valakiktől, legalább olyan szinten, mint az XCOM :)
PanzerWolf
PanzerWolf 2013.04.12. 10:39
Ennek én is nagyon örültem!Az Another World-el együtt nagyon szerettem őket(vagyis még mindig)!Viszont felháborított,hogy Pc-s játék és arra nem adják ki.Legalábbis eddig.Én még egy Alone in the dark-nak örülnék nagyon!Mai napig kedvenc játékom az első része!Ez is klasszikus darab ugyebár.
ajánlott olvasnivaló