Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nyáron jön a következő The Sims 3 kiegészítő

Az Island Paradise című csomag trópusi szigeteket varázsol a monitorokra, ahol virtuális énjeink kedvükre lubickolhatnak a luxusban.

2013.04.13. 10:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Sims 3 hamarosan negyedik születésnapját is megünnepelheti, mégis rendre ott van az eladási toplisták elő harmadában. Nem mondok újat azzal sem, hogy az EA egyik, ha nem a legsikeresebb címének tekinthetjük, amelyhez éves szinten minimum 2-3 kiegészítőt kiadnak a fejlesztők. Érdekesség, hogy ezek többnyire olyan plusz tartalmak, amelyek a sorozat előző részeiből már ismerősek lehetnek, de azért néha kapunk némi újat is.
A legújabb csomag az Island Paradise címet viseli és természetesen a trópusi szigetvilágba repíti simjeinket. A többség csak nyaralni jár ide, hogy felejthetetlen kalandok részese legyen, de a tehetősebbek bizony le is telepedhetnek és megalapíthatják saját ötcsillagos szállodájukat. Az extrémebb körülményeket kedvelők akár lakóhajókba is költözhetnek, ez újdonságnak számít a sorozatban, e hajókat is a hétköznapi otthonokhoz hasonlóan teljesen magunk alakíthatjuk ki. Minden olyan szabadidős tevékenységet kipróbálhatunk, ami arrafelé szokásosnak mondható: búvárkodhatunk, vízisíelhetünk, elsüllyedt hajókban kincsek után kutathatunk, sőt még a sellőkkel is összehaverkodhatunk. De aki akar, az csak heverhet a homokos tengerparton.
Az Island Paradise kiegészítő június 26-án jelenik meg PC-re és Macre. ■

The Sims 3: Island Paradise
A legutóbbi The Sims 3: Island Paradise cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Bomc.
Bomc. 2013.04.14. 11:47
Zsír lesz :D
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.