For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két játékon is dolgozik a Climax Studios

A Climax Studios egy Prince of Persiához hasonló játék mellett egy horror alkotáson is dolgozik, valamint kiderült, hogy az új generációs konzolokra is fejlesztenek.

2013.04.17. 22:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Climax Studios is azon fejlesztőcsapatok közé tartozik, akik szeretnek mindenféle műfajba és témába belekóstolni. Olyan alkotások fűződnek a nevükhöz, mint a MotoGP és a Silent Hill néhány epizódja, valamint számos játékot portoltak PlayStationre, Wiire, Nintendo DS-re, vagy épp Gamecube-ra.
A csapat jelenleg több projekten is dolgozik, amelyek hivatalos bejelentésére még várnunk kell, de már némi információ kiszivárgott róluk. Az egyik projekt nagyon hasonlít a Prince of Persiára, mind témáját, mind pedig látványvilágát tekintve. Erről árulkodik az első kép is. A másik projekt a hírek szerint egy horrorjáték. Az erről érkezett képeken egy elhagyatott ház látható, amelyben régi bábok hevernek szerteszét. Arról is szivárogtak ki információk a stúdió háza tájáról, hogy a csapat PlayStation 4 és WiiU fejlesztéssel is foglalkozik. ■

előző
következő
Két játékon is dolgozik a Climax Studios
Két játékon is dolgozik a Climax StudiosKét játékon is dolgozik a Climax StudiosKét játékon is dolgozik a Climax StudiosKét játékon is dolgozik a Climax StudiosKét játékon is dolgozik a Climax StudiosKét játékon is dolgozik a Climax StudiosKét játékon is dolgozik a Climax Studios

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.