For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Evil Within The Evil Within

The Evil Within - készül a Bethesda új játéka

Horrorjátékon dolgozik a Bethesda, amelyet úgy jellemeztek, mint a Silent Hill és a Resident Evil közös gyermekét. A játék leghamarabb 2014-ben jelenhet meg.

2013.04.20. 11:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt napokban indultak el a találgatások, amelyeket a Bethesda titokzatos weboldala indított el. Az oldalon mindössze egy néhány másodperces, ismétlődő videó látható, amelyből az égvilágon semmire sem lehetett következtetni. Ezt követte a hír, amely szerint a Bethesda új játékot készül bejelenteni, erre végül tegnap sor is került.
Készül ugyanis a The Evil Within, a csapat vadonatúj horrorjátéka, amelynek fejlesztését az a Shinji Mikami vezeti, akinek a Resident Evil első és negyedik epizódját is köszönhettük. Mikami a Bethesda japán fiókcsapatát, a Tango Gameworksöt vezeti.
"Nagyon örülünk, hogy végre leleplezhettük a The Evil Withint. A csapatom és én egy olyan új sorozat megalkotásán dolgozunk, amely a horror és az akció tökéletes keverékét nyújtja a rajongóknak." - nyilatkozta Mikami a játékkal kapcsolatban.
Az id Tech 5 grafikus motor által hajtott The Evil Within történetének főszereplői egy Sebastian nevű nyomozó és partnere, akik egy brutális gyilkosságsorozat ügyében nyomoznak. Tehetetlenül nézik végig, ahogy rendőr kollégáikat egymás után küldik át a túlvilágra, míg végül magát, Sebastiant is támadás éri, és eszméletét veszti. Mikor magához tér, egy különös világban találja magát, amelynek földjét különféle szörnyetegek és jelenések járják, rajtuk kell keresztülverekednie magát, hogy megérthesse, mi áll a dolgok hátterében. Saját legbelső félelmeivel kell szembeszállnia, hogy megfejthesse a gyilkosságok mögött álló földöntúli erőt.
A fejlesztők ígérete szerint egy vérbeli túlélőhorrorhoz lesz szerencsénk, ahol csak nagyon szűkös erőforrások állnak majd a rendelkezésünkre. Mindenfelé brutális csapdák, könyörtelen ellenfelek és megannyi feladvány vár ránk, így változatos játékmenetre számíthatunk. A csapdákat kis fifikával akár ellenségeink ellen is fordíthatjuk. Mivel a játék egy szürreális világban játszódik, nem meglepő, hogy a környezetünk - mind a beltéri, mind a szabadtéri - állandóan változni fog annak függvényében, hogy mi miként cselekszünk.
A megjelenésre még meglehetősen sokat kell várnunk, arra ugyanis leghamarabb 2014-ben kerülhet sor. Az érintett platformok listáján a PC, a PlayStaiton 3, az Xbox 360 és a következő generációs konzolok, vagyis a PlayStation 4 és az új Xbox szerepel. ■

The Evil Within
A legutóbbi The Evil Within cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.