Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Ratchet and Clank mozi

3D-s animációs filmet készítenek az ikonikus PlayStation játékból, amely leghamarabb 2015-ben jelenhet meg. Az első trailer viszont már most tekinthető.

2013.05.03. 18:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony Computer Entertainment rábólintott, így a Rainmaker és a Blockade filmstúdió megkezdte a Ratchet and Clank 3D-s animációs mozi előkészítését. A film leghamarabb 2015-ben kerülhet vászonra.
"Mindig is tudtuk, hogy Ratchet és Clank történetéből egy korhatár nélküli mozi lehetne, és örülünk, hogy az intergalaktikus hősök végre megkapják a lehetőséget arra, hogy a nagyképernyőn is bizonyítsanak." - nyilatkozta Ted Price, az Insomniac Games alapítója és vezetője. Ratchet az utolsó a Lombaxok családjából, míg társa, Clank, egy apró, de annál okosabb robot. Mikor rájönnek, hogy otthonukat a pusztulás veszélye fenyegeti, csatlakoznak a Galactic Rangers csapatához, útjuk során pedig megértik a hősiesség, a barátság és az önmagukban rejlő értékek fontosságát. Bár a filmre meglehetősen sokat kell még várnunk, az első kedvcsináló már megtekinthető. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló