Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktól

Újabb játékot jelentett be a Techland, amelyben ismét az élőholtak játsszák a főszerepet, ám ezúttal egy trópusi sziget helyett a Favelák között kell megküzdenünk velük.

2013.05.23. 18:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Techland munkatársai egy pillanatig sem unatkozhattak az elmúlt néhány évben, de a 2013-as év kimondottan sűrűnek tűnik számukra. Április végén jelent meg a Dead Island: Riptide, a napokban pedig a Call of Juarez: The Gunslinger, amely a stúdió jelenleg futó két legismertebb sorozata. Emellett május elején jelentették be, hogy készül a Hellraid, amely a középkorba röpíti a horror iránt fogékony játékosokat.
A stúdió a jelek szerint nem képes elszakadni a zombiktól, hiszen a fent említett játék rövidke trailerében is csak csontváz és élőholt harcosok támadtak ránk. Ma pedig bejelentették, hogy készül a Dying Night, amelyben ismét a zombik jelentik majd a fő veszélyforrást.
A játék sok elemet hoz át a halott szigetről, az ellenfelek mellett ezúttal is többnyire közelharci fegyverekkel leszünk felszerelve, amelyeket mi magunk szerelhetünk össze. A játékmenet gerincét a nappalok és éjszakák váltakozása adja majd, hiszen nappal többnyire utánpótlásért, élelemért, felszerelésért és hasonlókért fogunk kutatni egy szabadon bejárható, nyílt világban, míg éjszaka az életünkért kell harcolnunk. A bejelentés mellé néhány kép is társult, amelyeket úgy lehetne összegezni, mintha a Max Payne 3 helyszínét összekevernénk a Mirror's Edge ugrálásával, a Condemned: Criminal Origins fegyvereivel és a Dead Island szörnyeivel. A látvány ezzel együtt kellemesnek tűnik, bár mozgásban még nem láthattuk a játékot.
A premierre még várnunk kell, az leghamarabb 2014-ben lehet esedékes. Akkor PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra jelenik meg. ■

előző
következő
Dying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktól
Dying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktól
Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (2)

Drukala
Drukala 2013.05.23. 19:15
Jónak ígérkezik, ahhoz képest, hogy mennyire telített a piac nekem hiányzik egy igazán jó kis sandbox zombis játék, a Dead Island elmaradt a várakozásaimtól, az Armának van épp elég baj a Day Z nélkül is, a The War Z-t meg ízekre szedték és nem ok nélkül.
gored666
gored666 2013.05.23. 20:53
Gyanítom az Arma3-ból lesz Dayz különálló.
ajánlott olvasnivaló