Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC-re is jön a DuckTales Remastered

A Kacsameséken alapuló klasszikus játék felújított változata konzolok mellett számítógépekre is elkészül.

2013.06.04. 18:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusban jelentette be a Capcom, hogy a WayForward Technologies gondozásában készül a DuckTales Remastered. Az 1990-ben megjelent klasszikus ügyességi játék felújított változatát akkor csak konzolokra jelentették be, ám már akkor esett szó egy esetleges PC-s kiadásról is. Nos, ennek hivatalos megerősítésére máig kellett várni, de most már kijelenthető: a DuckTales Remastered PC-re is elkészül.
"A játék 14,99 dolláros áron kerül forgalomba, és várhatóan egyszerre jelenik meg az Xbox 360-as, PlayStation 3-as és a WiiU-s verziókkal. A közelgő E3 alkalmával többet is elárulunk a játékról, hamarosan egy vadonatúj pályát is bemutatunk. És úgy értem, hogy tényleg hamarosan!" - olvasható a kiadó közleménye.
Egyelőre pontos megjelenési dátummal nem rendelkezik a játék, de várhatóan még a nyár folyamán megérkezik. PC-re Steamen keresztül lesz megvásárolható Dagobert bácsi kalandja. ■

DuckTales: Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DuckTales: Remastered

hozzászólások (3)

Barthezz
Barthezz 2013.06.04. 20:09
Yes-yes! Anno GameBoy-on végigtoltam mindkét részt, jó kis játék volt, úgyhogy várjuk szeretettel. ^^
GustyX
GustyX 2013.06.12. 19:56
Valszeg ennek is örülni fogsz.
Barthezz
Barthezz 2013.06.12. 22:36
Köszi a linket, fel is írva a várt játékok listára! Elég erősen a Rayman és a Toy Story keverékének tűnik, változatos játékelemekkel és elnézve a videokat, a nehézség sem Disney szint lesz.
ajánlott olvasnivaló