Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Marvel Heroes

Ma rajtol el az ingyenes MMO játék, amely kivételesen nem a DC univerzum, hanem a Marvel szuperhőseit állítja a középpontba.

2013.06.04. 18:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lehet, hogy a világháborút váltó modern háborút váltó zombikat a szuperhősök fogják leváltani? Annyi bizonyos, hogy az elmúlt hónapokban (sőt, talán években) egyre több videojáték készül a különböző képregényekből ismert szuperhősök főszereplésével. A Mortal Kombat sorozat készítői már több ízben belekóstoltak a témába, hiszen a Mortal Kombat vs. DC Universe epizódban a két univerzum alakjait eresztették egymásnak még 2008-ban, néhány hete pedig megérkezett az Injustice: Gods Among Us, amelyben már kizárólag Superman és társai szerepelnek (leszámítva a készülő Scorpion DLC-t). 2011-ben jelent meg a DC Universe Online, amelyben szintén a fent említett szereplők oldalán szállhattunk szembe a gonosztevőkkel. A LEGO játékok sorában is találunk ilyen témájú epizódot, míg az elmúlt hetekben rengeteg hír érkezett az Infinite Crisis című ingyenes MMO játékról is, amelyben a főszereplők szintén a DC karakterek.
Érdekes, hogy a Marvel univerzum viszonylag kevesebb videojátékban van jelen, bár a LEGO Pókemberéknek is szánt egy részt, valamint érdemes megemlíteni a Marvel: Ultimate Alliance sorozatot és a Marvel Super Heroe Squad Online-t is.
Ma pedig ismét ez az univerzum gazdagodott egy MMO-val, megjelent ugyanis a Marvel Hereos. Az ingyenes online szerepjáték fejlesztését az a David Brevik vezette, akinek a Diablo első két részét is köszönhettük, vagyis jó esély mutatkozik egy újabb remek játékra. Olyan hősök bőrébe (esetenként páncéljába) bújhatunk, mint Vasember, Thor, Farkas, Hulk, Amerika Kapitány, és persze Pókember.
"Három éven át azért dolgoztunk, hogy a Marvel Heroes egy izgalmas ingyenes akció-MMORPG legyen, amelyet most nagy örömmel adunk át a Marvel rajongóknak és játékosoknak. Nagy szeretettel készítettük ezt a játékot, magam is nagy Marvel rajongó lévén nagyon büszke vagyok, hogy megadhatom a többi rajongónak a lehetőséget, hogy a kedvenc szuperhősüket alakítva éljék át ezt a nagyszerű kalandot." - nyilatkozta David Brevik, aki jelenleg a Gazillion Entertainment vezetőjeként dolgozik.
A rajtnál, amelyre este hét óra körül kerül sor, 21 hős áll a játékosok rendelkezésére, mind egyedi és terjedelmes fejlődési rendszerrel és felszereléssel. A hősöket a Marvel 70 éves történelméből összegyűjtött kosztümökbe öltöztethetjük, amelyek között az elmúlt évek nagy sikere, a Bosszúállók mozi kosztümjei is megtalálhatóak. A fejlesztők a megjelenés után folyamatosan frissítik majd a játékot, új küldetésekre, hősökre és egyéb tartalmakra számíthatunk tőlük. Akit érdekel a játék, az látogasson el a hivatalos oldalára, de akár a Steamen keresztül is letöltheti azt. ■

Marvel Heroes
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel Heroes

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló