For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2013

CCP Games E3 összefoglaló

Az EvE univerzum fejlesztői is jelen voltak az E3-on minden játékukkal, erről olvashattok most egy kisebb összefoglalót.

2013.06.17. 08:00 | szerző: Fade | kategória: E3 2013

A CCP Games nagy sikerű játéka, az EVE Online is képviseltette magát az E3-on. A fejlesztők az elkövetkezendő tíz évben végrehajtandó terveikről beszéltek, miszerint szeretnék játékuk univerzumát több médiumra kiterjeszteni. Szó esett egy sorozatról, különböző képregényekről, de még be nem jelentett projektek is léteznek. Szintén érdekes hír az EVE-VR léte. Ezzel a CCP szeretné új dimenzióba helyezni az EvE Online csatáit, hiszen az Oculus Rift segítségével űrhajónk pilótafülkéjéből élhetjük majd át az igen mozgalmas űrcsatákat. A második évtizedébe ért űreposz nemrég kapta meg a tizenkilencedik kiegészítőjét Odyssey címen. Az elsősorban New Eden világának felfedezésére sarkalló kiegészítés már elérhető, ráadásul garantáltan új ízt visz kalandjainkba. A szintén nemrég elrajtolt, ingyenesen játszható PlayStation 3 exkluzív, az EvE univerzum gyökeres részét képező DUST 514 egy új trailerrel jelentkezett a rendezvényen. A játékban katonánk szemszögéből vethetjük bele magunkat a bolygófelszínen dúló harcokba, ahol különféle harci járművekkel és komoly fegyverarzenállal téríthetjük jobb belátásra ellenfeleinket. Összességében a fejlesztők sikere töretlen és számos újdonságot, érdekességet várhatunk tőlük a továbbiakban is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.