Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem Dead Space epizódon dolgozik a Visceral Games

A Visceral Games jelenleg nem a sorozat negyedik részén dolgozik, de az EA biztos benne, hogy előbb-utóbb elkészül a folytatás.

2013.06.17. 12:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dead Space sorozat februárban kapta meg harmadik epizódját, ám abban mind a rajongók, mind a kritikusok egyetértenek, hogy a három játék közül ez sikerült a leggyengébbre, igaz, így is egy remek alkotáshoz volt szerencsénk. Ezt támasztják alá az eladási mutatók is, hiszen a harmadik epizód eladásai meg sem közelítették az első két rész teljesítményét. Márciusban ezért nem sokakat lepett meg a hír, miszerint a kiadási jogokat birtokló EA egy időre parkoló pályára küldte a szériát. Az idei E3-on Patrick Söderlung, az EA vezető munkatársa egy interjúban foglalkozott újra sorozattal.
"Nem mondanám, hogy véglegesen törölve lenne a Dead Space széria. Hogy a csapat most az új részen dolgozik-e? Nem. Most egy másik, nagyon izgalmas projekten ügyködnek. Közelítsük meg más irányból a kérdést. Az a jobb, ha egy olyan játék negyedik részét bízzuk rájuk, amelyből már így is készítettek hármat? Vagy az a jobb, ha egy olyan új címen dolgozhatnak, amelyhez kedvük is van? Úgy gondolom, az a legfontosabb, hogy a legjobb játékokat adjuk a rajongóinknak. A remek játékokhoz pedig a legalapvetőbb, hogy egy lelkes, tehetséges fejlesztőgárdád legyen. Ez a legalapvetőbb szükséglet. Minden más másodlagos. A pénz, az idő, minden csak ezután következik, kevésbé relevánsak. Ez az út a sikerhez. Ennyire egyszerű. Lesz-e új Dead Space játék? Ki tudja? Végeztünk a sorozattal? Természetesen nem. De a csapat most egy teljesen új projekten dolgozik, amellyel minden játékos nagyon elégedett lesz." - magyarázta Söderlund.
Ebből tehát két dolog derült ki: a Visceral Games egy eddig még be nem jelentett új játékon dolgozik, amely azonban nem a Dead Space negyedik része. Valamint az, hogy egyszer még kapunk új Dead Space játékot. ■

hozzászólások (1)

munszu
munszu 2013.06.17. 13:15
Esetleg next-gen konzolokra Dante's Inferno 2 ?:)
Nekem sajnos csak a psp-s verzióhoz volt szerencsém,de az nagyon tetszett. :)
ajánlott olvasnivaló