Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A sokadik Half Life 3 pletyka

Ezúttal egy Reddit felhasználó bukkant egy Steam oldalra, ahol egy régóta várt, még be nem jelentett folytatás hibariportjai találhatóak.

2013.06.18. 12:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint minden hatalmas rajongótáborral rendelkező, kultikus játék esetében, úgy a Half Life 3 kapcsán is röppennek fel időről időre különféle pletykák és kétes forrású információk. A játékkal kapcsolatban azonban továbbra is egyetlen dolog biztos: a Valve hallgat, mint a sír.
A Half Life 2 lassan kilenc éves, azóta várat magára a történet folytatása. Hasonló cipőben jár a Half Life 2: Episode Three, amely a mellékágnak szánt trilógia látszólag soha el nem készülő befejezése lenne. A napokban egy kíváncsiskodó Reddit felhasználó érdekes oldalra bukkant a Steamen. Itt egy még be nem jelentett, de már nagyon régóta várt folytatás hibalogjai találhatóak, amelyek között grafikai hibák, fordítva megjelenő képek és hasonlók szerepeltek. Hogy pontosan milyen játékról lehet szó, a forrás mennyire hiteles és, hogy lesz-e folytatása a dolognak, nem lehet tudni. De mivel ez sem több puszta pletykánál, amely a játékra évek óta váró játékosok között terjed, érdemes fenntartásokkal kezelni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.