25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A sokadik Half Life 3 pletyka

Ezúttal egy Reddit felhasználó bukkant egy Steam oldalra, ahol egy régóta várt, még be nem jelentett folytatás hibariportjai találhatóak.

Írta: GeryG

Mint minden hatalmas rajongótáborral rendelkező, kultikus játék esetében, úgy a Half Life 3 kapcsán is röppennek fel időről időre különféle pletykák és kétes forrású információk. A játékkal kapcsolatban azonban továbbra is egyetlen dolog biztos: a Valve hallgat, mint a sír.
A Half Life 2 lassan kilenc éves, azóta várat magára a történet folytatása. Hasonló cipőben jár a Half Life 2: Episode Three, amely a mellékágnak szánt trilógia látszólag soha el nem készülő befejezése lenne. A napokban egy kíváncsiskodó Reddit felhasználó érdekes oldalra bukkant a Steamen. Itt egy még be nem jelentett, de már nagyon régóta várt folytatás hibalogjai találhatóak, amelyek között grafikai hibák, fordítva megjelenő képek és hasonlók szerepeltek. Hogy pontosan milyen játékról lehet szó, a forrás mennyire hiteles és, hogy lesz-e folytatása a dolognak, nem lehet tudni. De mivel ez sem több puszta pletykánál, amely a játékra évek óta váró játékosok között terjed, érdemes fenntartásokkal kezelni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!