For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A BioShock atyja, Ken Levine dolgozhat a Logan's Run remake-en

Talán újra lendületet kap a '76-os sci-fi új változatának készítése.

2013.06.18. 23:59 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Sok-sok évvel ezelőtt a hazai kábeltévé-hálózatokon a Cartoon Network adását esténként a TNT csatorna követte, amelyen rendszeresen leadták a Logan's Run (Logan futása) című, 1976-os filmet. A Michael York főszereplésével forgatott sci-fi (amely William F. Nolan és George Clatyon Johnson 1967-es, azonos című regénye alapján készült) a jövőben, 2275-ben játszódik, amikor a túlnépesedést úgy oldják meg, hogy amint valaki eléri a 30 éves kort, a Körhinta nevű szerkezetbe lépve távoznia kell az élők közül. Az életkor elérését egy a születésükkor az emberek kezébe épített kristály jelzi, és ha valaki menekülni próbál, az erre képzett rendészek erednek a nyomába. A főhős, Logan 5 is egy ilyen vadász, aki azonban maga is üldözötté válik.
A Warner Bros. filmstúdió már régóta szeretne remake-et látni ebből a klasszikusból, és most úgy néz ki, újabb fordulatott vett az ügy, ráadásul a videojáték-iparhoz kapcsolódva. A Deadline értesülései szerint ugyanis nem mással folynak tárgyalások a forgatókönyv megírásáról, mint Ken Levine-nel, az Irrational Games alapítójával, a BioShock játékok atyjával. Levine-nek nem lenne új a feladat, hiszen mielőtt 1995-ben a játékiparba került volna, és a Looking Glass Studiosnál dolgozni kezdett volna a Thief: The Dark Projecten, forgatókönyvíróként tengette életét. Persze kérdéses, hogy tényleg így lesz-e, és újra lendületet kap a Logan's Run remake-projekt, de kíváncsian várjuk, hogy ha igen, mit hoz ki Ken Levine belőle. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.