Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Magrunner: Dark Pulse

A Frogwares játékában a mágnesesség manipulálásával kell különböző logikai feladatokat megoldanunk, ám ezúttal sötét erők is munkálkodnak a háttérben.

2013.06.21. 13:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive kiadásában megjelent a Frogwares új játéka, a Magrunner: Dark Pulse. A belső nézetű logikai játékban speciális kesztyűnk segítségével tudjuk manipulálni a mágneses erőket, így oldhatunk meg különféle logikai feladatokat. A történet szerint egy zseniális feltaláló-üzletember felépített egy mamutvállalatot, amely idővel az egész bolygót az uralma alá hajtotta. A cég legújabb célkitűzése, hogy kiválasztott embereket juttasson a világűrbe. A kiválasztás egy vetélkedő keretein belül történik egy titkos bázison. Mikor már épp kezdünk belemelegedni, hirtelen Lovecraft univerzumában találjuk magunkat és mindenhonnan szörnyek ugranak a nyakunkba. Ettől kezdve a feladatok megoldása nem csupán egy játék része, hanem az életünkért folyó menekülésé. A Magrunner: Dark Pulse PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, PC-re a Steamen keresztül szerezhető be. ■

Magrunner: Dark Pulse
A legutóbbi Magrunner: Dark Pulse cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.