For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Következő generációs konzolra fejleszt a thechineseroom

A Dear Esther és az Amnesia: A Machine for Pigs fejlesztői PS4-re és Xbox One-ra készíthetik el következő játékukat, derült ki egy álláshirdetésből.

2013.06.25. 13:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dear Esther egy érdekes, egyedi hangulatú játék volt, amelyben egy lakatlan szigetet kellett bejárnunk, miközben kibontakozott előttünk a komor történet. A thechineseroom alkotása elég sikeres lett ahhoz, hogy az Frictional Games felkérje őket, segítsenek az Amnesia: A Machine for Pigs elkészítésében. Utóbbi játék megjelenésére augusztusig kell még várnunk. A csapat azonban a jelek szerint már a következő projektjére készül, esetleg már dolgozik is rajta, ugyanis a napokban több álláshirdetésük is megjelent a neten, amelyekben grafikusokat és audio designert keresnek egy következő generációs konzolokra szánt játékhoz.
"Szerződést kötöttünk egy vezető kiadóval, ezért bővítjük a csapatunkat egy következő generációs konzolokra készülő projekthez, amely 2015 nyarán jelenhet meg." - olvasható az egyik álláshirdetésben.
A csapat tehát PlayStation 4-re és/vagy Xbox One-ra készíti el következő játékát, amelyről egyelőre mindössze annyit tudni, hogy nyitott világban játszódik majd és nem akármilyen látványra számíthatunk, hiszen a grafikáért a CryEngine 3 felel. Az első találgatások szerint ez a játék nem más lesz, mint a Dear Esther folytatása, amely az Everybody's Gone to Rapture címet fogja viselni. Ezt a címet már tavaly nyáron bemutatta a stúdió, mint a következő játékát, akkor azonban csak PC-re jelentették be. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.