Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Több projekten is dolgozik az Epic Games

A stúdió alapítója egy interjú során árulta el, hogy a Fortnite mellett több projekt is fut a stúdiónál. Ezek között találunk AAA kategóriás akciójátékot is.

2013.07.13. 12:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Epic Games az Unreal Engine negyedik generációs motorja mellett a játékfejlesztésről sem mondott le természetesen. Jelen állás szerint a legújabb játékuk a Fortnite lesz, amelyben az új motor is debütálni fog. Az idei Develop Conference során adott interjút Tim Sweeney, a stúdió alapítója, aki több érdekességről is beszélt.
"Több játékon is dolgozunk, különböző létszámokban. Ott van a Fortnite, amely egy PC-s online játék, remek szórakozást nyújt majd, hisz olyan mint a Minecraft és a Left 4 Dead keresztezése. Ezen 35 ember dolgozik jelenleg. Grafika terén nem a Call of Duty legyőzése a cél, inkább hasonlít egy Pixar animációra. Sokkal inkább a szórakoztatás a célja, mint a nagy áttörés. Emellett dolgozunk egy AAA kategóriás akciójátékon is, amelyet egyelőre nem jelentettünk még be. Továbbá több kisebb projekt is zajlik, amelyeken 2-3 fős csoportok dolgoznak. Szeretnénk, hogy a legkisebb projektektől a legnagyobbakig jó munkát tudjunk végezni."
A fentiekből tehát kiderül az is, hogy a stúdiónál a több kisebb projekt mellett képben van egy nagyobb lövöldözős játék is. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ez vajon egy új Gears of War epizód lesz, hiszen az Xbox One-ra egyelőre nincs bejelentve a széria. Ugyanakkor néhány nappal ezelőtt egy álláshirdetésben egy kompetitív többjátékos módra épülő játék fejlesztéséhez kerestek munkatársakat. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló