For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Íme, a Crytek törölt játéka, a Redemption

A látott alapján nagyon sajnálhatjuk, hogy a stúdió végül kukába dobta a túlélőhorror projektet.

2013.07.13. 16:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A fejlesztők úgy jellemezték a Redemption című projektjüket, mint a The Last of Us és a Crysis 2 keresztezését. A játékot azonban nem találták elég jónak a Cryteknél, így nem folytatták a fejlesztést, kukában landolt az anyag. A fenti jellemzés részben a történetből adódik, hiszen itt is egy (tíz éves) kislányra, Jelenára kellett volna vigyáznunk. A játékmenet egyik érdekes része volt, hogy egy gomb megnyomásával alaposan megvizsgálhattuk volna Jelena arcát, ebből megállapítva, hogy vannak-e sérülései. Utasításunkra búvóhelyet keresett magának, ahol azonban a kutyák könnyen kiszimatolhatták, így mindig a közelében kellett maradnunk. A fejlesztés évek óta folyt, ám 2012 augusztusában leállították, mivel a tesztelőknek nem nagyon nyerte el a tetszését. Állításuk szerint a lány inkább volt idegesítő, mint szerethető.
"Akkor tudtuk, hogy ezt a projektet még nem adhatjuk ki. Nem volt meg sem a megfelelő technológia, sem a kapacitásunk hozzá. Ez alatt nem csupán a mi cégünket, de az egész iparágat értem." - nyilatkozta Cevat Yerli, aki maga döntött a felfüggesztés mellett. Egyébként a játék témáját saját élményei szolgáltatták. Ugyanakkor Yerli elejtett egy félmondatot, amely szerint nem mondott le végleg a Redemptionről, szeretné egyszer valamilyen formában befejezni. Az alábbi trailerből megtudhatjátok, milyen is lett volna a játék. ■

hozzászólások (1)

georgee
georgee 2013.07.14. 11:23
Hat ez olyan mint egy techdemo (milyen szep is a grafika gyak.) es a jatekbol, hogy milyen lett volna az eg vilagon semmit nem tudtunk meg.
további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.