Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gran Turismo 6 - nem kizárt a PS4

A Polyphony Digital vezetője nem tartja kizártnak, hogy a télen érkező új epizód később a következő generációs PlayStationre is elkészülhet.

2013.07.15. 17:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hatalmas hírverést csap a Sony a Gran Turismo 6-nak, amelyet úgy harangoztak be, mint a PlayStation 3 utolsó igazán nagy dobását (erről mondjuk a Quantic Dreamnek és a Beyond: Two Soulsnak is lehet véleménye...). Az autós sorozat legújabb epizódja ugyanis jelen állás szerint kizárólag PlayStation 3-ra készül el, hiába jön év végén a PlayStation 4. Erre azonban maga Kazunori Yamauchi, a fejlesztő Polyphony Digital vezetője igyekezett némileg rácáfolni.
"Történetesen gondolkozunk a PlayStation 4-es verzión." - jelentette ki, de ennél többet nem fűzött hozzá, ehelyett a játékban található 1200 autó realisztikus fizikájáról beszélt - "A versenyautókon rengeteg érzékelő található, amelyekből adatokat nyerhetünk ki. Vizsgáljuk, hogyan változik haladás közben az autó magassága, hogyan hat rá az aerodinamika, vagy épp a sofőr egyensúlya miként változik. Két hete volt szerencsém vezetni egy Nissan GTR GT3-ast a Nürburgringen, amelyről szintén rengeteg adatot nyertünk, majd Japánba visszatérve ezeket az adatokat feldolgoztuk a Gran Turismo 6-hoz. Ezután ugyanazzal az autóval végigmentem ugyanazon a pályán a játékban is, és azonnal éreztem a különbséget."
A Gran Turismo 6 tehát egyelőre kizárólag PlayStation 3-ra jelenik meg valamikor a tél folyamán, de könnyen elképzelhető, hogy később PS4-re is elkészül. ■

Gran Turismo 6
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gran Turismo 6

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló