Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a F.E.A.R. Online

Az egykor szebb napokat is megélt horror-akció játék eddig három epizódot és több kiegészítőt élt meg, ám ezek közül igazán jól csak a legelső rész sikerült.

2013.07.25. 21:49 | GeryG | kategória: Játék

2005-ben jelent meg a Monolith Productions nagyszerű horror-akciójátéka, a F.E.A.R., amelyben a pszichopata Paxton Fettel nyomába eredhettünk. A játék remek grafikával és számos innovatív játékmeneti megoldással rendelkezett, amelyhez kellően hátborzongató történet társult. Később más fejlesztők több kiegészítőt is letettek az asztalra, ám ezek nagyjából említést sem érdemelnek, míg 2009-ben megjelent a F.E.A.R. 2: Project Origin. Ez már tényleges folytatásnak számított, ráadásul egészen jól is sikerült, tovább is vitte Alma és fiai történetét. 2011-ben pedig megérkezett az eddigi utolsó, harmadik rész, a F.E.A.R. 3.
A kimondottan ingyenes MMO játékokra szakosodott Aeria Games ma bejelentette, hogy készül a F.E.A.R. Online. A fejlesztést a koreai Inplay Interactive végzi, a játékmenet pedig sokat merít a Left4Dead játékokból. Tíz pályán több csapatalapú játékmódban tehetjük próbára magunkat, amelyek között a harmadik részből ismerős Soul King mód is megtalálható lesz. A történet az Armacham Technology Corporation és a F.E.A.R. alakulat között kirobbant háborúról szól, az első hírek szerint ebben komoly szerep jut Almának is. Kapunk majd négyfős kooperatív küldetéseket is, amelyek a második rész eseményeivel párhuzamosan zajlanak.
Bár megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik a F.E.A.R. Online, már lehet jelentkezni a zárt bétára. ■

F.E.A.R. Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
F.E.A.R. Online

hozzászólások (3)

erpy
erpy 2013.07.25. 23:04
eww. Inkább ne nyúltak volna hozzá. A F.E.A.R. franchise kifejezetten a story miatt volt jó.
Multitt épp ki lehetett kiprobálni, de látszott hogy ehhez nem értenek a Monolith-os srácok.
GeryG
GeryG 2013.07.26. 08:50
Egyfelől egyet értek, mert ennek nagyon gagyi szaga van, másfelől viszont nem a Monolith a fejlesztő, hanem egy koreai nevesincs stúdió, akik eddig csak valami verekedős online játékot csináltak. Szóval, ha csak minimális, de van rá esély, hogy értékelhetőt tegyenek le az asztalra... bár nem hiszek a csodákban.
erpy
erpy 2013.07.27. 20:50
Neked is van igazad abban amit mondtál.
Viszont ha visszanézed a játékokat, aminek jó volt a story-ja Fear, Stalker stb annak mint vacak volt a multis része.
Az ebből készült online verzió pedig általában elhasalt. Emberek kiprobálták de 1-2 hónap is csók.
Személy szerint a Stalker-t sajnálom a legjobban.
Izlések és pofonok, de engem magába szippantott a 'Zóna' ill érdekelt is a háttértönténet.
Ugye ennek a szellemi örököse a Survarium lessz, de ahogy jönnek az infók, nem lessz más mint egy mass shooter kicsit megtuningolva. Ilyenekből meg van sok már Pl: Rust.
Stalkert is hamarabb tudnám elképzelni co-op-ban mint mass shooterként.

Mondjuk van sikeres single game-ből mmorpg-vé avazsnált játék: The Old Republic, ill ha kijön akkor a TES online.
Viszont az SWTOR is sztem 1-2 hónapig tud lekötni, ami kb egy story kijátszás. De van 8 storyszál. Csak rohadt drága. TES-ről meg még alig tudni valamit. Bármi lehet belőle.
ajánlott olvasnivaló