Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Egyszer az Assassin's Creed is véget ér

A Ubisoft tisztában van vele, hogy előbb-utóbb be kell fejeznie a sorozatot, sőt már azt is tudják, hogyan fog végződni.

2013.08.05. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legkedveltebb szériája az Assassin's Creed. A harmadik epizódban drasztikus változások mentek végbe a történetben, fontos szereplőktől kellett végleg elbúcsúznunk. Ennek fényében sokan nem kevés kétkedéssel várják az ősszel érkező negyedik részt, amelyben a korábbi epizódokhoz képest sokkal kisebb szerepet kap a napjainkban játszódó cselekményszál.
A Ubisoft tisztában van vele, hogy előbb-utóbb ennek a sorozatnak is leáldozik a csillaga, ezért szeretnék méltó módon lezárni a történetet. Persze aggodalomra semmi ok, ameddig az eladási mutatók nem változnak negatív irányba, addig biztosan nem fognak a befejezés mellett dönteni a készítők, így várhatóan még néhány évig el leszünk látva epizódokkal (hogy ez mennyire jó vagy rossz, azt mindenki eldöntheti maga). Erről a negyedik rész rendezője, Ashraf Ismail beszélt a napokban.
"A szériáért felelős írókból és dizájnerekből álló csapat aggódik a sorozat íve miatt. Ezen az íven minden epizódnak megvan a maga helye. Van már elképzelésünk róla, mikor és hogyan jön el a befejezés. Annak függvényében, hogy a rajongók mit szeretnének, mozoghatunk valamelyest ezen az íven, de el fog jönni a vége."
A Call of Duty szériához hasonlóan az AC játékokon is több stúdió dolgozik. De elég megnéznünk az említett sorozatot: hiába készítette az elmúlt években is felváltva több gárda az egyes részeket, idővel minden egyediség és innováció kihalt belőlük. Az Assassin's Creed IV: Black Flag november elején jelenik meg, ám a brand sorsa nem elsősorban rajta múlik, hiszen párhuzamosan jelenleg is több játék fejlesztése zajlik.
Az alábbi új videón ismét a negyedik részben nagy hangsúlyt kapó hajós játékmenettel ismerkedhettek meg. ■

Assassin's Creed IV: Black Flag
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed IV: Black Flag

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló