Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

ASUS ROG Tytan G70 asztali PC játékokhoz optimalizálva

Negyedik generációs Intel i7 processzorral és GeForce GTX 780-nal érkezik az új gamer számítógép.

2013.08.08. 16:08 | szerző: Dino | kategória: Hardver

Az év végén kerül boltokba az ASUS legújabb gamer asztali számítógépe, a ROG Tytan G70. A játékokhoz optimalizált masinát egy negyedik generációs Intel i7-4770K processzor hajtja, videokártyának pedig egy GeForce GTX 780 került bele, amelyre akár négy képernyőt lehet meghajtani, és az NVIDIA 3D Vision Surround móddal 3D-s programokat is futtathatunk. A négymagos CPU az ASUS TurboGear használatával 3,7 GHz-ről 3,9 vagy 4,1 GHz-re hajtható túl, anélkül, hogy újra kéne indítani a gépet. A turbo mód aktiválásakor a gép oldalán és tetején megnyílik a burkolat és látható lesz hat első és két hátsó ventilátor (amúgy összesen 10 ventilátor gondoskodik a hűtésről, a maradék kettő a ház aljába került), még hatékonyabban csökkentve az amúgy vízhűtéses rendszerrel felszerelt G70 hőmérsékletét. A turbo üzemmódot ezen kívül az is jelzi, hogy a ROG logo és az alsó rács mögött kéken világító LED-ek pirosra váltanak. A jó hangzásért az ASUS SonicMaster technológiája és a Waves MaxxAudiója felel, amelynek beállításait az AudioWizard szoftverben állíthatjuk tetszésünk szerint. Érdekes extra még a beépített vezetékmentes töltő: a ház tetején lévő tálca segítségével a Qi indukciós tápellátási szabványú eszközöket tölthetjük fel. A számítógép mellé az ASUS három évre ingyen biztosít 32 GB tárhelyet felhő alapú WebStorage szolgáltatásán. ■

előző
következő
ASUS ROG Tytan G70 asztali PC játékokhoz optimalizálva
ASUS ROG Tytan G70 asztali PC játékokhoz optimalizálvaASUS ROG Tytan G70 asztali PC játékokhoz optimalizálvaASUS ROG Tytan G70 asztali PC játékokhoz optimalizálva

hozzászólások (9)

gregmerch
gregmerch 2013.08.08. 17:10
Én is így saccolom. De ez a csilli-villi, futurisztikus házat leszámítva egy átlagos, erősebb gamer pc mai felszereltsége. Az én erősebbik gépem a TITAN-ban, és az i7-2600-as prociban (meg az akkori ASUS P8P67-es alaplapban) különbözik tőle, vagyis összteljesítményben nem lehet orbitális a különbség köztük.
Egoraptor
Egoraptor 2013.08.09. 09:22
Csak ne lenne ilyen randa. :D
fZolee
fZolee 2013.08.09. 11:36
Csak kivancsisagbol rakerestem: 4GB RAM...Whaaaat?!:-D
Peace
Peace 2013.08.09. 11:37
Az így vicces, ha az a default.
gregmerch
gregmerch 2013.08.09. 13:09
Az nagyon karcsú ma már! Játékosoknak minimum a 8Gb RAM (szerintem), optimális a 16, és a nagyon durva arcok már 32-t raknak bele.

Szerintem ez is olyan lehet, mint az Alienware. Múltkor rájuk kerestem, és nagy dirrel-durral hirdetik az új játékos masináikat. Megnéztem, és egyáltalán nem voltam tőlük hasra esve, igencsak karcsú volt az alapmodell mindegyikből. Aztán persze ott volt a "szereld fel magadnak kedved szerint" opció is, aminek a segítségével végre normális konfigokat lehetett összeállítani. Ott is a nagyon dizájnos ház a lényeg.

Ebben az ASUS gépben is a körítés, a sallang kerül a legtöbbe. Aztán szereltetheted fel rendes cuccokkal a gépet...
ajánlott olvasnivaló