Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Football Manager 2014

Több mint ezer változtatásra számíthatnak a rajongók az előző részhez képest, többek között a 3D-s meccs motorja is frissül.

2013.08.18. 15:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A sportmenedzser játékok közül kiemelkedik az SI Games sorozata, a Football Manager. A széria természetesen idén sem marad aktuális epizód nélkül, ám ezúttal nem ősszel, hanem télen számíthatunk a Football Manager 2014 megjelenésére. A fejlesztők több mint ezer kisebb-nagyobb változtatást hajtanak végre az előző részhez képest.
"Változatlanul az a célunk a Football Manager sorozat fejlesztésével, hogy elkészítsük a futball világának leghitelesebb szimulációját, amely a világ bármely pontjáról elérhető. A játékosok mostantól bármilyen számítógépről hozzáférhetnek majd csapatukhoz, a játék rengeteget fejlődött, rengeteg új tartalommal gazdagodott, így a sorozat történetének legjobb játékához lesz szerencsénk." - nyilatkozta Miles Jacobson, a fejlesztés vezetője.
Többek között frissül a 3D-s meccsek alatt dolgozó motor, mélyülnek a taktikai lehetőségeink, sokkal hitelesebben működik majd az átigazolási piac. A vezetőséggel is részletesebb tárgyalásokat folytathatunk, ahogyan a szakmai stábbal, a játékosokkal és a rivális edzőkkel is összetettebb kommunikációra lesz lehetőségünk. A kezelőfelület mellett megújul a hírcsatorna, több közösségi funkcióra, valamint a Classic mód fejlődésére is számíthatunk. A játék Windowsra és Linuxra egyszerre fog megjelenni. ■

Football Manager 2014
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Football Manager 2014

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló