Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Uncharted mozit Metal Gear Solid és Mass Effect filmek követhetik

Jól haladnak az Uncharted film forgatási előkészületei, a filmet néhány éven belül követheti a Mass Effect és a Metal Gear Solid mozi.

2013.09.01. 10:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Avi Arad producer bábáskodik a készülő Uncharted mozifilm felett, akivel a napokban interjút is készítettek. Aradnak szándékában áll sikerre vinni a filmet, amely nem könnyű feladat, hiszen az utóbbi években nem sok játék alapján készült mozi nyerte el a nézők tetszését. Ugyanakkor azt is illik megemlíteni, hogy a producer nem új a szakmában, hiszen számos Marvel képregényhős filmjét is neki köszönhetjük, mint Pókember, Vasember, X-men, vagy épp a Fantasztikus Négyes és Penge. Az Uncharted mozival kapcsolatban nagy sikert vár, hiszen a történet és a szereplők nagyon jók. Bár egyelőre semmit nem lehet tudni a filmről, sem pedig a szereplőkről, a történet valószínűleg az első játék alapján készül, vagyis Nathan Drake, aki a híres felfedező, Francis Drake leszármazottja, Eldorado utáni kutatásáról fog szólni.
Avi Arad az interjú során szót ejtett két másik videojáték alapján készülő film terveiről is. Az időben közelebbi a Metal Gear Solid mozi lehet, ám erre is minimum még három évet kell várnunk, egyelőre még csak a tárgyalások folynak közte és Hideo KojimaBioware sikertrilógiája, a Mass Effect alapján készülhet, ám ez egyelőre távlati terv, legalább öt év kell hozzá. Arad szerint remek filmet lehet készíteni egy olyan sci-fi történetből, amelyben az emberiség az univerzum legfrissebben felfedezett, éppen ezért legkevésbé elfogadott népe, vagyis kvázi mi magunk vagyunk az idegenek. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló