Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Takedown: Red Sabre

A játék a régi idők gondolkozós FPS-ét szeretné visszahozni.

2013.09.21. 12:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Vitathatatlan tény, hogy az utóbbi években sok FPS-e ugyanarra a sémára épült: rohanunk előre, lövünk mindenre, ami szembe jön, majd következik egy előre scriptelt mozis jelenet, hogy aztán kezdődjön minden elölről. Ezen a sémán szeretne változtatni a Serellan stúdió csapata, amelyet olyan fejlesztők alkotnak, akik korábban a Ghost Recon, Halo, SOCOM, SWAT, vagy épp a F.E.A.R. sorozatokon dolgoztak. A stúdió első játéka a Takedown: Red Sabre, amely tegnap óta érhető el a Steam áruházán keresztül.
A játékmenet sokkal lassabb az átlagos akciójátékokénál, a fejlesztők csak TPS-nek, vagyis "Thinking-person shooternek" nevezik. Minden a csapatmunkánk és az előre kidolgozott taktikán múlik, nem érdemes fejvesztve előrerohanni. Az egyes küldetések során minden alkalommal véletlenszerűen vannak elhelyezve az ellenséges célpontok vagy a hatástalanításra váró bombák. A tökéletesen végrehajtott akcióhoz elengedhetetlen, hogy folyamatosan kommunikáljunk csapattársainkkal. A játék gépigénye sem nevezhető eget rengetőnek:
Minimum gépigény:

  • Processzor: 2 GHz vagy erősebb
  • Memória: 2 GB
  • Videokártya: Shader Model 3.0-t támogató videokártya
  • Merevlemez: 3 GB

Ajánlott gépigény:

  • Processzor: Intel Core 2 Extreme Quad Q6800 - 2,93 GHz
  • Memória: 4 GB
  • Videokártya: NVIDIA GeForce 8800 768 MB
  • Merevlemez: 3 GB

A megjelenés apropóján a launch trailer is napvilágot látott. ■

előző
következő
Megjelent a Takedown: Red Sabre
Megjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red SabreMegjelent a Takedown: Red Sabre
Takedown: Red Sabre
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Takedown: Red Sabre

hozzászólások (10)

GeryG
GeryG 2013.09.22. 09:29
Tényleg óriási lenne az igény egy olyan multi-FPS-re, amiben nem lehet észt vesztve ugrálni, rohangálva fejlövéseket osztogatni.
A SWAT báját pont az adta meg, hogy csigalassúsággal mozogtak az emberek, figyelni kellett, mielőtt beléptél valahová, stb.

A téma is érdemtelenül el van hanyagolva, mostanában minden FPS-ben vagy zombikat kell aprítani (booooooring...) vagy keletről jött csúnya katonákat. Sehol egy jó kommandós játék, sehol egy SWAT 5 (azt hiszem, néhány éve felröppent a pletyka, hogy fejlesztik, de kb. pletyka is maradt a dolog csupán.)!

A Rainbow Six: Patriots is eltűnt a süllyesztőben, bár nekem a Vegas sem nyújtotta azt az élményt, amit vártam annak idején.

Szóval nagyon nagy kár, hogy ráadásul volt SWAT és hasonlók fejlesztői ekkora túrót raktak össze első játéknak. Ezzel így kb. el is kaszálták a későbbi lehetőségeiket sajnos. :/
szogyenyi
szogyenyi 2013.09.22. 09:43
A SWAT 5 nem hogy el lett kaszálva, hanem kerek perec be lett jelentve, hogy az Irrational Games nem fogja megcsinálni, mivel a 4. részbe mindent bele tettek, amit akartak. A jogok meg most már az Activisionnél vannak, ha jól tudom. A R6-el is csak annyi a bajom, hogy az is inkább hentelésbe megy már át, mint taktikai lövöldébe. Ezt már a Vegas-nál is lehetett érezni. (persze ott is hamar meghalt az ember, ha hülyeséget csinált, de nem volt lehetetlen szituáció egy nagyobb tűzharc sem) Ezért nem várom a Patriots-t sem. Nálam a Rainbow Six a Rogue Spear-nél megállt.
GeryG
GeryG 2013.09.22. 09:47
Ezért is mondtam, hogy a Vegas sem azt adta, amit vártam tőle.
Ha pedig az Activisionnél vannak a jogok, akkor
1. valamelyik alagsori bútorrakát egyik íróasztalának legalsó fiókjában lehet a projekt egy halom befizetetlen villanyszámla alatt
2. ha egyszer elkészül, kapunk egy hollywoodi cukormázzal nyakon öntött, agyonscriptelt moslékot, amiben gránátvetővel kell berobbantani az ajtót és lassított felvételben agyonlőni a terroristákat...

Nincs remény... :-(
szogyenyi
szogyenyi 2013.09.22. 12:08
Nagyon valószínű :\
Breaker
Breaker 2013.09.24. 22:47
Feltunt, hogy nagyon hajaz a legeslegelső R6 részre? A menurendszer, ahogyan felmondja a narrátor a missiont stb.... tisztára az a feeling, aminek szivbol orulok :) csakhat igen az animaciok meg az AI... sebaj ezen lehet javitani.
ajánlott olvasnivaló