Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelent a Takedown: Red Sabre [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megjelent a Takedown: Red Sabre
A játék a régi idők gondolkozós FPS-ét szeretné visszahozni.

Takedown: Red Sabre

Takedown: Red Sabre
A legutóbbi Takedown: Red Sabre cikkek, hírek
47 levél
Válasz 13.09.24. 22:47 #10
Breaker
Feltunt, hogy nagyon hajaz a legeslegelső R6 részre? A menurendszer, ahogyan felmondja a narrátor a missiont stb.... tisztára az a feeling, aminek szivbol orulok csakhat igen az animaciok meg az AI... sebaj ezen lehet javitani.
64 levél
Válasz 13.09.22. 12:08 #9
szogyenyi
Nagyon valószínű :\
,,Nothing is true, everything is permitted"
1678 levél
Válasz 13.09.22. 09:47 #8
GeryG
Ezért is mondtam, hogy a Vegas sem azt adta, amit vártam tőle.
Ha pedig az Activisionnél vannak a jogok, akkor
1. valamelyik alagsori bútorrakát egyik íróasztalának legalsó fiókjában lehet a projekt egy halom befizetetlen villanyszámla alatt
2. ha egyszer elkészül, kapunk egy hollywoodi cukormázzal nyakon öntött, agyonscriptelt moslékot, amiben gránátvetővel kell berobbantani az ajtót és lassított felvételben agyonlőni a terroristákat...

Nincs remény...
64 levél
Válasz 13.09.22. 09:43 #7
szogyenyi
A SWAT 5 nem hogy el lett kaszálva, hanem kerek perec be lett jelentve, hogy az Irrational Games nem fogja megcsinálni, mivel a 4. részbe mindent bele tettek, amit akartak. A jogok meg most már az Activisionnél vannak, ha jól tudom. A R6-el is csak annyi a bajom, hogy az is inkább hentelésbe megy már át, mint taktikai lövöldébe. Ezt már a Vegas-nál is lehetett érezni. (persze ott is hamar meghalt az ember, ha hülyeséget csinált, de nem volt lehetetlen szituáció egy nagyobb tűzharc sem) Ezért nem várom a Patriots-t sem. Nálam a Rainbow Six a Rogue Spear-nél megállt.
,,Nothing is true, everything is permitted"
1678 levél
Válasz 13.09.22. 09:29 #6
GeryG
Tényleg óriási lenne az igény egy olyan multi-FPS-re, amiben nem lehet észt vesztve ugrálni, rohangálva fejlövéseket osztogatni.
A SWAT báját pont az adta meg, hogy csigalassúsággal mozogtak az emberek, figyelni kellett, mielőtt beléptél valahová, stb.

A téma is érdemtelenül el van hanyagolva, mostanában minden FPS-ben vagy zombikat kell aprítani (booooooring...) vagy keletről jött csúnya katonákat. Sehol egy jó kommandós játék, sehol egy SWAT 5 (azt hiszem, néhány éve felröppent a pletyka, hogy fejlesztik, de kb. pletyka is maradt a dolog csupán.)!

A Rainbow Six: Patriots is eltűnt a süllyesztőben, bár nekem a Vegas sem nyújtotta azt az élményt, amit vártam annak idején.

Szóval nagyon nagy kár, hogy ráadásul volt SWAT és hasonlók fejlesztői ekkora túrót raktak össze első játéknak. Ezzel így kb. el is kaszálták a későbbi lehetőségeiket sajnos. :/
64 levél
Válasz 13.09.21. 20:26 #5
szogyenyi
Igen, akkor úgy látszik maradunk a SWAT 4-nél. Pedig a SWAT 4 közösség mint a messiást, úgy várta ezt a játékot. Sajnos közelében sincs, nem hogy utódja legyen. Nagyon remélem, hogy ezt a fejlesztők is észreveszik. Addig meg maradunk a még fennmaradt szervereken
,,Nothing is true, everything is permitted"
1678 levél
Válasz 13.09.21. 15:02 #4
GeryG
Jááj, hát ez tényleg elég kolónia katonái így... :/
Ha pedig a multi sem működik, akkor tényleg felejtős. Anno a SWAT 4-ben is inkább a kompetitív módot toltuk, de ott legalább a koopnak is volt élvezeti értéke. Ennek így nyilván nem sok van...


64 levél
Válasz 13.09.21. 14:23 #3
szogyenyi
Egy kicsit furcsálltam, hogy a Steam Takedown: Red Sabre Early Acces néven tölti le a játékot, noha ez tudomásom szerint már végleges megjelenés, nem holmi béta. Vagyis én úgy tudom. Csak hogy összefoglaljuk a mesterséges intelligencia mivoltát, egy videó többet mond 100 szónál:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hKxgc54nGGY

Nem működő multi: Nálam folyamatosan hibát dob ki, hogy nyissak meg XY portot a routeremen, de másoknak sem talál egy darab szervert sem. Érdemes nézni néhány videót a játék korábbi állapotáról, messze másként festett, mint ez a "végleges" verzió (Nocsak, Colonial Marines deja-vu?) Plusz sokan panaszkodnak hiányzó hangokról, selejtes animációkról és a grafika miatt is húzzák a szájúkat. Főleg hogy nem is engedi a játék részletesen konfigurálni.
,,Nothing is true, everything is permitted"
1678 levél
Válasz 13.09.21. 13:52 #2
GeryG
Igen, én is hallottam, hogy vannak bajok vele itt-ott.
Mivel én nem próbáltam még, de én is nagy reményeket fűztem hozzá (SWAT 4 óta nem volt szerencsém hasonlóan jó taktikai lövöldéhez, pedig nagyon jó lenne), picit részletezhetnéd, hogy mit takar a buta AI és a nem működő multi.

Talán előbbi nem is akkora baj, ha a multi megmenti az egészet!
A gondok orvosolhatóak patch(okk)al, vagy élből felejtős az egész úgy, ahogy van?
64 levél
Válasz 13.09.21. 13:19 #1
szogyenyi
Jajj emberek, el kell szomorítsalak titeket. Ne vegyétek meg ezt a játékot, mert közel sem olyan jó, mint amilyennek tűnt. Sokan panaszkodnak Steamen is, hogy az AI buta, csomó opció hiányzik, a többjátékos mód nem működik, kevés a fegyver benne, pályából is max 5-6 található és nem igazán van jól összerakva az egész. Kár, pedig nagy reményeket fűztem a játékhoz. Ez volt a mi tanulópénzünk, ez a 4000 forint...
,,Nothing is true, everything is permitted"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.